Η απάντηση του Καταλά για το φαβορί στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και το κάλεσμα του

Για το μεγάλο ντέρμπι που δίνει η ομάδα του στη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά.

Σε διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε για το παιχνίδι, είπε αρχικά πως «περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Προερχόμαστε από ήττα και διακοπή πρωταθλήματος. Έχουμε αυτοπεποίθηση, ελπίζω να έχουμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Θέλουμε να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε απογοητευμένοι από την πρώτη ήττα στο παιχνίδι με τον Άρη και η επιστροφή στις νίκες είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από ένα αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για να τα καταφέρουμε».

Για το αν παίζει ρόλο το σερί νικών της ΑΕΚ κόντρα στους γαλαζοκίτρινους και κατά πόσον θεωρεί φαβορί την ομάδα του, είπε χαρακτηριστικά «όχι. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με τις προηγούμενες σεζόν. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Όλα αρχίζουν από το μηδέν. Παίζουμε στην έδρα μας, θα περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και αυτή θα είναι μια σημαντική λεπτομέρεια. Το να πεις ότι είμαστε το φαβορί, είναι υπερβολικό. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για τη νίκη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μια από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Για μένα δεν υπάρχει φαβορί».

Σε σχέση με το κατά πόσον υπάρχει πίεση του πρωταθλητισμού, ξεκαθάρισε πως «για μας δεν υπάρχει, γιατί ποτέ δεν μιλήσαμε για πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε το 100% για τη νίκη. Δεν έχουμε πίεση γιατί δεν σκεφτόμαστε σε καμία στιγμή τον τίτλο. Σεβόμαστε τις απόψεις του κόσμου, όμως εμείς δεν σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Ακόμη είναι Νοέμβριος...».

Όσον αφορά στην του ΑΠΟΕΛ είπε ότι «είναι σε καλή κατάσταση, πήραν σημαντικές νίκες. Έχουν τρομερή ποιότητα επιθετικά και θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Έχουν αυτοπεποίθηση και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Για μας το κίνητρο είναι να νικήσουμε τη Δευτέρα. Είναι αρκετό αυτό. Να φτάσουμε στη νίκη».

Έστειλε εξάλλου και μήνυμά στον κόσμο, λέγοντας πως «πάντα έχουμε στο μυαλό μας την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί μας στην Αρένα. Μας δίνουν έξτρα ώθηση οι οπαδοί μας. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Να απολαύσουν την πορεία μας στο πρωτάθλημα και να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν