Καταγγελία για επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα Κ19-«Επιθέσεις με μπουκάλια και λοστούς»

Καταγγέλλει επεισόδια από οπαδούς που «χτύπησαν» με μπουκάλια και λοστούς, στον αγώνα Πάφος-ΑΠΟΕΛ, για το πρωτάθλημα των κάτω των 19 ετών, η παφιακή ομάδα, η οποία ζητά ενημέρωση από την Αστυνομία, ενώ προαναγγέλλει πως θα δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικά.

Σε ανακοίνωσή της η Πάφος αναφέρει πως «η Διοίκηση και η Ακαδημία της ομάδας καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν άνανδροι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται οπαδοί και φίλοι του ποδοσφαίρου, στον επίσημο αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19, ΠΑΦΟΣ FC - ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας».

Σημειώνει εξάλλου πως, «η βία δεν έχει χώρο στα γήπεδα μας πόσο μάλλον σε αγώνες νεαρών 17, 18 ετών όπως και οι επιθέσεις με μπουκάλια, λοστούς, αλυσίδες και αλλα επιθετικά όργανα. Οι ίδιοι που αντιδρούν είναι οι ίδιοι που με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές δίνουν αφορμή για να παραμένει σε ισχύ εσαεί ο θεσμός της Κάρτας οπαδού».

Η Πάφος, όπως αναφέρει, αναμένει ενημέρωση από την Αστυνομία, μέλη της οποίας ήταν παρόντες, ενώ τονίζει πως θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό με τα όσα εκτυλίχθηκαν. 

Καταλήγοντας, η διοίκηση της Πάφου επισημαίνει ότι θα προβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες σε όλες τις ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει τόσο τα δικαιώματα όσο και την σωματική ακεραιότητα «τόσο των φίλων της ομάδας μας όσο και των νεαρών μας ποδοσφαιριστών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς