Η αποθέωση Ζόρντι-Λάζαρου και η απάντηση Ξιούρουπα για την κούραση ενόψει ΑΠΟΕΛ

Για τα παιχνίδια της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας, τα πανέμορφα γκολ που πέτυχαν, αλλά και το ντέρμπι αιωνίων, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πανίκος Ξιούρουππας.

Για τους χθεσινοβραδινούς αγώνες, ανέφερε αρχικά ότι, «γενικά ήταν μια μαγική βραδιά για το κυπριακό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες μας έπαιξαν ευρωπαϊκά για να κερδίσουν βαθμούς σαν ομάδες αλλά και σαν κυπριακό ποδόσφαιρο, ξέρουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η βαθμολογία στην Ευρώπη. Αυτά τα γκολ ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο, ο Γκόμεθ μας έχει συνηθίσει δεν είναι πρώτη φορά που το κάνει, βλέπει τον τερματοφύλακα. Όπως και ο Λάζαρος, με ποιο δύσκολο τρόπο, το σημαντικό είναι όταν επιτυγχάνονται τέτοια γκολ και γίνονται ομορφότερα όταν υπάρχει βαθμολογική σημασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ-ποίημα του Γκόμεθ από το κέντρο του γηπέδου και τα λεφτά που παίρνει η Ομόνοια

Σημείωσε επίσης ότι «το σίγουρο είναι ότι η Ομόνοια κέρδισε πολλά πράγματα χθες. Ξεκίνησε με έξι Κύπριους ποδοσφαιριστές και από μόνος του αριθμός λέει πολλά. Είναι πιο σημαντικό από το βαθμό, ευτυχώς που έχουμε τον Μπεργκ να δίνει ευκαιρίες και δεν ασχολείται με την ηλικία του ποδοσφαιριστή, αλλά με την ποιότητα και την αξία. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα εξελιχθούν σε ηγέτες του κυπριακού πρωταθλήματος».

Σε σχέση με την πορεία της Ομόνοιας και το ντέρμπι αιωνίων, τόνισε πως «έλεγα ότι θα γίνει το restart, έχει ξεκινήσει να γίνεται, έχουν κάνει 1-2 νίκες, έχει έρθει η καλή ψυχολογία και με τον ΑΠΟΕΛ θα εμφανιστεί πολύ καλή, δεν σημαίνει θα νικήσει, πολλά θα παίξουν ρόλο αλλά είμαι σίγουρος πως θα παίξει καλά. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις το ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει κούραση, ο κάθε ποδοσφαιριστής θα θέλει να ζήσει την ατμόσφαιρα του Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ και να γραφτεί στην ιστορία».

Υπέδειξε επίσης πως «σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει κούραση θες να είσαι παρών. Θα υπάρχει κόσμος και θα μας χαρίσουν ένα όμορφο παιχνίδι. Πλέον έχουμε μπει σε μια τροχιά πρωταθλήματος που με τις 12 ομάδες είναι πιο λίγα παιχνίδια. Και οι 2 ομάδες θέλουν βαθμούς πέραν του γοήτρου, θα δούμε ένα έντονο παιχνίδι το οποίο θα μας χαρίσει έντονα συναισθήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ο Λάζαρος... ντύθηκε Γκόμεθ και το έβαλε από το κέντρο

Τέλος κληθείς να σχολιάσει τον Χένινγκ Μπεργκ, είπε πως, «η Ομόνοια είναι η λαοφιλέστερη, κάθε παιχνίδι σχολιάζεται έντονα, οι πρώτοί που δέχονται κριτική είναι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται είναι καλό να δίνει το μήνυμα, υπάρχει μια άσχημη πορεία με όχι τόσο καλή συγκομιδή, είναι η ομάδα που χάρισε χαρές πέρσι και είναι ακόμη εδώ».

Σημείωσε ακόμα ότι «η Ομόνοια πέρσι τον Νοέμβριο είχε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια που δεν κέρδισε, αλλά τελικά πήρε το πρωτάθλημα. Φαινομενικά μικρές ομάδες είναι ψηλά, γιατί οι BIG 6 δεν είναι στα καλά τους, αλλά με τη πορεία των παιχνιδιών οι ομάδες πιστεύω θα μπουν εξάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό