«Είμαστε απρόβλεπτοι, όταν κερδίζεις την Γκεντ και μετά χάνεις στην έδρα σου...»

Για το παιχνίδι με την Παρτιζάν και τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης, μίλησε στη διάσκεψη Τύπου του αγώνα ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια.

Στο αρχικό του σχόλιο, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε αρχικά πως «είμαστε στο τελευταίο παιχνίδι στους ομίλους και για μας είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Παρτιζάν που μας κέρδισε στην έδρα μας. Από τότε άλλαξαν πολλά. Διεκδικούμε και οι τρεις ομάδες τη δεύτερη θέση. Ξέρουμε τι αντίπαλο αντιμετωπίζουμε, αλλά πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

Κληθείς να σχολιάσει το κατά πόσον η ήττα από την ΠΑΕΕΚ θα λειτουργήσει ως ένα χαστούκι, είπε πως μετά το παιχνίδι που έπαιξαν, υπάρχει μια ευκαιρία. «Είναι κίνητρο για τους παίκτες και αυτή η θέληση και το πάθος να βγουν στο γήπεδο. Να κερδίσουμε, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να κάνουμε περήφανη όλη την Κύπρο».

Σε ότι αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, υπέδειξε πως, «παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ελπίζω να παίξουμε όχι τόσο καλά όσο έχουμε παίξει σε άλλα παιχνίδια και να πάρουμε την πρόκριση. Θα έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά». 

Ως προς το γεγονός ότι η Παρτιζάν ηττήθηκε μόλις σε ένα αγώνα στα τελευταία 46 παιχνίδια στην έδρα της, τόνισε πως «όσο έχουμε ευκαιρία θα το παλέψουμε. Θα πολεμήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε.» 

Τέλος το μήνυμά του στον κόσμο ήταν ότι, «όλα τα παιχνίδια τα παίξαμε με τον κόσμο μας. Οι οπαδοί αγαπούν, στηρίζουν και ακολουθούν την ομάδα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον κόσμο, ιδίως λόγω της κατάστασης».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του προπονητή της Παρτιζάν ότι η Ανόρθωση είναι απρόβλεπτη ομάδα, συμφώνησε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν κερδίζεις την Γκεντ και μετά χάνεις στην έδρα σου, αυτό συμβαίνει. Αύριο έχουμε να γράψουμε ιστορία. Άλλη μια ιστορία και να ανεβάσουμε την ομάδα πιο ψηλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς