Μεγάλη μάχη με τον καρκίνο δίνει ο τετράχρονος Ηράκλης-Έκκληση για βοήθεια

Μεγάλη μάχη με τον καρκίνο δίνει ο τετράχρονος Ηράκλης Αναστασίου, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο του όρχεως και στη συνέχεια με καρκίνο σε λεμφαδένα, με την Ομόνοια να κάνει έκκληση για στήριξή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πράσινοι, «ο 4χρονος Ηράκλης μας χρειάζεται!! Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και μεταβαίνει στο εξωτερικό με την ελπίδα να τα καταφέρει».

Όπως αναφέρει η Ομόνοια, «η οικογένεια του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο οικονομικό βάρος και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Ζητούμε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δείξει για ακόμα μια φορά το μεγαλείο του και να βοηθήσει όσο μπορεί τον Ηρακλή μας να επιστρέψει ξανά δυνατός στην πράσινη κερκίδα και την οικογένειά του».

Το μήνυμα της Ομόνοιας είναι ξεκάθαρο «Ηράκλη μας να είσαι δυνατός. Σε αυτό σου τον άθλο θα έχεις δίπλα σου τον πράσινο λαό!!»

Σημειώνεται ότι οι τετράχρονος θα πρέπει να διακομιστεί στη Γερμανία για θεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους