Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Προειδοποιεί ο Τορναρίτης-«Όποιος δεν σέβεται δεν έχει θέση στην ομάδα...»

  17/01/2022 11:58
Προειδοποιεί ο Τορναρίτης-«Όποιος δεν σέβεται δεν έχει θέση στην ομάδα...»

Προειδοποιεί ο Τορναρίτης-«Όποιος δεν σέβεται δεν έχει θέση στην ομάδα...»

  17/01/2022 11:58

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους θα συναντήσει ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος ανέφερε ότι θα τους στείλει το μήνυμα πως όποιος δεν σέβεται τους κόπους και τα όνειρα των παραγόντων της ομάδας δεν έχει θέση στην ομάδα της Λευκωσίας.

Σε ανάρτηση του ο Χριστόφορος Τορναρίτης έγραψε ότι «αποφάσισα σήμερα να ξεκινήσω από εκεί που σταμάτησα πριν δυο μήνες όταν παρασύρθηκα από την άρνηση τις κακίες, την αχαριστία και την δυσπιστία να επαναφέρω την ομάδα πίσω.

Από σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι θα δω όλους τους ποδοσφαιριστές έναν – έναν και θα τους εξηγήσω πως κανένας που δεν σέβεται τους κόπους και τα όνειρα μας δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα. Με λίγα λόγια να πάει στο καλό!

Θα εξηγήσω του προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει πίστη και θέληση σε αυτό που κάνουν. Θα παλέψουμε και δεν θα παραδοθούμε μαζί με αυτούς που θα μείνουν, αυτούς που αγαπούν και σέβονται πραγματικά την ομάδα, το έργο, και τα όνειρα μας.

Έφερα τούμπα τη ζωή μου, θα προσπαθήσω να το κάνω και τώρα και αν δεν τα καταφέρω τουλάχιστον θα ξέρω ότι έδωσα όλο μου τον εαυτό και το είναι για αυτό. ''Στη ζωή σημασία δεν έχει ποσό σκληρά κτυπήθηκες. Σημασία έχει ποσό μπορείς να αντέξεις τα χτυπήματα και να συνεχίσεις''.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά! We did before- We can do it again. Neversurrender».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας