Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Γιατί αύριο θα είναι γραμμένο στον Τύπο και στο γ*** facebook»

  26/01/2022 20:58
«Γιατί αύριο θα είναι γραμμένο στον Τύπο και στο γ*** facebook»

«Γιατί αύριο θα είναι γραμμένο στον Τύπο και στο γ*** facebook»

  26/01/2022 20:58

Επικός για άλλη μια φορά στις δηλώσεις του, ήταν ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά τη νίκη στο κύπελλο επί της ΑΕΛ, αφού αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να κάνει τους ποδοσφαιριστές του, να αποβάλουν τους συναισθηματισμούς, όταν δεχθούν γκολ.

Σε ερώτηση για την αυτοπεποίθηση που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του, είπε ότι «τα αποτελέσματα βοηθάνε πολύ στο ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές το πιστεύουν ότι μπορούμε να διατηρούμε το μηδέν και να σκοράρουμε επομένως δεν σταματάνε, όπως έγινε με Πάφο και σήμερα. Ήταν σχεδόν αδύνατον να παίξουμε χειρότερα από το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο έτσι ήταν εύκολο να βελτιωθούμε. Είναι θέμα νοοτροπίας, αν πέφτεις όταν δεν παίζεις καλά ή αν παλεύεις και τα παιδιά πάντα αυτό κάνουν, παλεύουν. Μπορεί να γίνεται συζήτηση για κάθε μεταγραφή, για κάθε παίκτη στην ομάδα αλλά νομίζω δεν γίνεται συζήτηση για τη γενική νοοτροπία των παικτών και τον τρόπο που παίζουμε».

Σημείωσε εξάλλου ότι «προκαλούμε αρκετές ατομικές καταστάσεις, για παράδειγμα προτρέπουμε τον Αλμπάνη να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός. Μπορείς να το καταφέρεις ή όχι αλλά οι παίκτες με την ποιότητα που έχουν, είμαστε πεπεισμένοι ότι σε βάθος χρόνου θα μας βοηθήσουν. Για εμένα είναι σημείο κλειδί οι παίκτες να έχουν την νοοτροπία να μην σκέφτονται πολύ τα αρνητικά που γίνονται. Πάντα λέω ότι το γκολ που δέχθηκες δεν πρέπει να επηρεάσει στο επόμενο γκολ. Αυτό είναι λίγο θέμα στις χώρες της Νότιας Ευρώπης, είναι πολύ συναισθηματικά τα πράγματα. Γιατί δεχθήκαμε αυτό το γκολ; Ποιος έκανε το λάθος; Γιατί αύριο θα είναι γραμμένο στον Τύπο και σε εκείνο το γα@@@@@@ το facebook επίσης. Αλλά πιστεύω το χειριζόμαστε καλά και δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν».

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι είπε πως «πολύ δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ πως δεν ήταν άδικη η νίκη μας ειδικά με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, κάναμε πολλά λάθη και ήμασταν επιπόλαιοι. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ήταν πολύ καλός ο Νογιόκ και γενικώς η ανασταλτική λειτουργία. Μπορούμε καλύτερα στην επίθεση και θα γίνουμε καλύτεροι όταν επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς είχαμε δυο αναγκαστικές αλλαγές και θα δούμε σε τι κατάσταση είναι. Γενικά αυτό που λέω από την αρχή της χρονιάς είναι για το χαρακτήρα της ομάδας, πρέπει όμως να βελτιωθούμε στο δημιουργικό κομμάτι».

Ανέφερε ακόμα ότι «οι οπαδοί μας θα πρέπει να είναι περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα, θα γίνουμε καλύτεροι και στο δημιουργικό κομμάτι. Τρία παιχνίδια χωρίς να δεχθούμε γκολ, σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά στην ανασταλτική λειτουργία. Πρώτο γκολ για τον Ντιγκινί κι αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ. Ελπίζω ότι με αυτή την αμυντική λειτουργία και όταν γίνουμε καλύτεροι στην επίθεση θα συνεχίσουμε να νικάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας