«Μόνο ο Ουάρντα παίζει, τον πανηγυρισμό του Κβλιτάια δεν τον είδε κανείς...»

Συνεχίζεται το τρίτο ημίχρονο μετά το ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση αλλά και τα όσα ειπώθηκαν από τον τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου, Τιμούρ Κετσπάγια. Η Κυρία έχει σφοδρά παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Νικολάου αλλά και για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Ουάρντα και του Κετσπάγια. 

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης ανέφερε ότι «στο συγκεκριμένο ζευγάρι κάτι θα βρεθεί για να γίνουμε viral. Όποιος βρισκόταν στο γήπεδο μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έβλεπε και θα άκουγε καθαρά τι γινόταν από ολόκληρο το γήπεδο. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση του καθενός. Ο προπονητής μας ενοχλήθηκε και γι’ αυτά που γίνονταν στον πάγκο. Γι’ αυτά δεν μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Και στον Αρτυματά έγιναν τα ίδια στο προηγούμενο παιχνίδι. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μας πει τι έκανε ο αρχηγός μας όλα αυτά τα χρόνια για να αξίζει τέτοιας συμπεριφοράς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για ποδοσφαιριστές που υπερβαίνουν τα στενά όρια του ποδοσφαίρου μας. Ο αρχηγός της ομάδας μας τι έκανε και προκάλεσε, για να τον βρίζει ολόκληρο το γήπεδο;».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «μόνο ο Ουάρντα παίζει στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού τον πανηγυρισμό του Κβλιτάια δεν τον είδε κανείς. Ήταν βίντεο σε ροή αγώνα που το είδε όλη η Κύπρος και όχι από το Tik Tok. Έπρεπε να τιμωρηθεί για την κίνησή του να προκαλέσει την κερκίδα μας με δεύτερη κάρτα, αφού είχε ήδη από το 13′. Τον Κβιλιτάια ποιος τον αποδοκίμασε ποτέ; Στην έδρα μας δεν αντιμετωπίστηκε καθόλου εχθρικά. Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για το περιστατικό αυτό. Και στην φάση του 68′, ήταν μια καθαρή απόφαση του διαιτητή να πάρει πίσω το πλεονέκτημα που μας δόθηκε. Αν δεν μπορούν έμπειροι διαιτητές να διευθύνουν τέτοιας εμβέλειας παιχνίδια, να δηλώνουν κώλυμα για να είμαστε και εμείς πολύ πιο ήρεμοι. Όλοι στην ΚΟΠ μας έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Μάζιτς είναι ο απόλυτος άρχοντας ότι έχει και αυτός ευθύνη.

Το βασικό για να αλλάξουν πράγματα είναι η απόδοση της ισονομίας, μετά λύπης μας παρατηρούμε πως αυτό δεν συμβαίνει. Διαφορετικά αντιμετωπίζονται ποδοσφαιριστές που φορούν διαφορετική φανέλα, όπως φαίνεται. Ο Ντέλετιτς κόντρα στην Πάφο δέχθηκε κάρτα όταν πανηγύρισε γκολ στην αντίπαλη κερκίδα. Σαν κανονισμό, αυτό γνωρίζουμε. Ήταν πολύ συγκεκριμένο τι συνέβη, η κατάληξη ήταν να μείνει ατιμώρητος. Δεν θέλουμε κανέναν στο εκτελεστικό απόσπασμα, ζητούμε να τιμωρηθεί βάσει των κανονισμών που υπάρχουν. Και στην έδρα μας μπορεί να συμβεί, αν θέλουμε να αλλάξει κάτι πρέπει να ξεκινήσουμε με τον καθρέφτη μας».

«Δεν θέλουμε κάποια ένταση με καμιά ομάδα, θέλουμε τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο. Και ο πρόεδρος της ΚΟΠ κάλεσε τους δύο προέδρους μετά το προηγούμενο παιχνίδι για να γίνει μια συνάντηση για εκτόνωση της κατάστασης. Ο πρόεδρος μας απάντησε θετικά, αλλά αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ, αφού η ομάδα του ΑΠΟΕΛ αρνήθηκε να παραστεί», κατέληξε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία