Ο Ζάιρο σκόρπισε θλίψη σε έναν και χαμόγελα σε πέντε-Φουντώνει η μάχη τίτλου

Το γκολ του Ζάιρο στο 98ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Πάφου και του Άρη, μπορεί μετά το τέλος του αγώνα να σημαίνει ότι η ομάδα της Λεμεσού έχασε ένα βαθμό και η παφιακή ομάδα πήρε έναν, ωστόσο, αυτό το γκολ μπορεί να παίξει και τεράστιο ρόλο για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης χρονιάς. Αυτό όμως, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σε λίγες εβδομάδες.

Εκεί λοιπόν που ο Άρης είχε το υπέρ του αποτέλεσμα, το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και την ψυχολογία, για να φύγει με διπλό από το Στέλιος Κυριακίδης, ο Βραζιλιάνος σκόραρε και στέρησε από την Ελαφρά Ταξιαρχία το τρίποντο. Ένα τρίποντο, που αν ερχόταν, θα έστελνε τον Άρη σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πέμπτη θέση και την Ανόρθωση, ενώ παράλληλα θα πλησίαζε στους δύο βαθμούς από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ, που αγωνίζεται την Κυριακή με την ΑΕΚ.

Ως εκ τούτου, το γεγονός πως ο Άρης έμεινε στην ισοπαλία με την Πάφο, έφερε χαμόγελα τόσο στην παφιακή ομάδα, όσο και στους υπόλοιπους τέσσερις που βρίσκονται πάνω ή κάτω από τον Άρη, αφού πλέον υπάρχει το ενδεχόμενο η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να κριθεί ακόμη και την τελευταία αγωνιστική.

Μετά τα παιχνίδια κυπέλλου και το προβάδισμα που πήραν Εθνικός και Ομόνοια, ακόμα και η Πέμπτη θέση ίσως δεν οδηγήσει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά, αφού εάν οι δύο αυτές ομάδες πάνε στον τελικό, τότε η νικήτρια θα είναι αυτή που θα εξασφαλίσει το πέμπτο εισιτήριο, αφήνωντας τις δύο τελευταίες του πρώτου γκρουπ, στα κρύα του λουτρού.

Την επόμενη αγωνιστική, η Πάφος ταξιδεύει στη Λάρνακα για να παίξει με την Ανόρθωση, ενώ ο Άρης θα πάει επίσης στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια