Τα παιχνίδια των μάνατζερ και τι ισχύει για Ολυμπιακό-Ουάρντα

Σε παιχνιδάκια των μάνατζερ οφείλονται οι φήμες για μετακίνηση του Αμρ Ουάρντα, στον Ολυμπιακό Πειραιώς σύμφωνα με δημοσίευμα του overfm.gr.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν έχει γίνει καμία κρούση από πλευράς Ολυμπιακού, προς τον ποδοσφαιριστή και όσα διαρρέονται για τα περί ενδιαφέροντος των πρωταθλητών της Ελλάδας προς το πρόσωπο του Αιγύπτιου αποτελούν αποκύημα της φαντασίας μεταξύ ατζέντηδων.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Το ανύπαρκτο θέμα με τον Ουάρντα και τα παιχνιδάκια των μάνατζερ που χρησιμοποιούν το όνομα των πρωταθλητών για να εξασφαλίσουν ένα συμβόλαιο.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε και προφανώς θα είναι η τελευταία φορά που κάποιοι μάνατζερ «χρησιμοποιούν» το όνομα του Ολυμπιακού προκειμένου να προβάλουν κάποιον από τους «πελάτες» τους στην προσπάθεια να κερδίσουν ένα καλό συμβόλαιο. Όπως έχει γίνει κατά καιρούς και με άλλες περιπτώσεις, έτσι και τώρα είδαμε στον Τύπο δημοσιεύματα για ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Ουάρντα! Και αυτό έγινε και πέρσι το καλοκαίρι και το ίδιο «έργο» βλέπουμε και πάλι. Μόνο που αυτήν την φορά έγινε πολύ κουραστικό και μονότονο. Ποτέ στον Ολυμπιακό δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αιγύπτιου εξτρέμ, γιατί δεν είναι από τις ελκυστικές περιπτώσεις και από αυτούς που μπορούν να αποτελέσουν σημαντική μονάδα στην ομάδα του Μαρτίνς.

«Παιχνιδάκια» των μάνατζερ είναι και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα, όταν τα δημοσιεύματα αναφέρονταν ότι σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον παίκτη, ο ίδιος ο μάνατζερ δυο ημέρες αργότερα αναγκάστηκε να διαψεύσει. Τέλος πάντως για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ο Ολυμπιακός είναι «μαγαζί γωνία» και προφανώς όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να βρει ένα καλό συμβόλαιο εύκολα μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα αυτό για να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μόνο που στην περίπτωση του Ουάρντα ήταν μια κίνηση εντελώς άστοχη, γιατί ποτέ δε υπήρχε περίπτωση στον Ολυμπιακό να ενδιαφερθούν για ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή. Κυρίως λόγο του χαρακτήρα του και τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει κατά καιρούς στις ομάδες που αγωνίστηκε. Δεν έχει ο Ολυμπιακός ανάγκη από έναν ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα είναι προβληματικός εντός και εκτός γηπέδου και μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια στο Ρέντη.

Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει «κίνηση» για Ουάρντα

Μπορεί να είναι καλός παίκτης, αλλά όχι αυτός που θα κάνει τη διαφορά σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά είναι και σίγουρο ότι θα προβληματίσει με την συμπεριφορά του. Δεν ήταν ανάγκη να υπάρχει διάψευση από πλευράς Ολυμπιακού γιατί όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστήσεις δεν υπήρχε καμία περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για την απόκτηση του Ουάρντα. Τελεία και παύλα και οι «μανατζαρέοι» μαζί με κάποιους «συνεργάτες τους» μπορούν να παίξουν κάπου άλλου τέτοια παιχνίδια…

Δειτε Επισης

O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης