Αποκαλυπτικός για τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ ο Ποτέ

Αποκαλυπτικός για το πως προέκυψε η μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ, ο Μίκαελ Ποτέ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα africatopsports, είπε πως αποφάσισε να πάει στην Τουρκία προκειμένου να μπορέσει από την Ομόνοια να μετακινηθεί στον σύλλογο της Λευκωσίας.

«Όταν ήμουν στη Γερμανία είχα την ευκαιρία της Κύπρου για να παίξω στην Ευρώπη. Ανακάλυψα ότι για να παίξεις στην Ευρώπη, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ώρα που ήρθε να με ρωτήσει η Ομόνοια, ο πρώτος μου σύλλογος στην Κύπρο, δεν το ήξερα. Ρώτησα και είδα ότι ήταν σύλλογος που έπαιζε στο Γιουρόπα Λιγκ. Το ερωτεύτηκα και ήθελα να γευτώ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έκανα ένα χρόνο εκεί και είχα την ευκαιρία να πάω στην Τουρκία, όπου όλα πήγαν καλά επίσης. Όταν ήμουν στην Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ που είναι ο αντίπαλος της και έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ με ήθελε. Όμως ήταν δύσκολο να φύγω απευθείας. Είναι σαν να φεύγω από τη Μαρσέιγ για να πάω στην Παρί. Ήταν ο αντίπαλος σύλλογος της Ομόνοιας και χρειάστηκε να περάσω από παρακάμψεις πριν πάω εκεί. Γι’ αυτό πήγα στην Τουρκία, πριν πάω στον ΑΠΟΕΛ που παίζει τακτικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και ήθελα να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση, παρά την ηλικία μου που ήταν ήδη προχωρημένη. Ήμουν σχεδόν στα τριάντα μου. Δόξα τω Θεώ πήγε καλά, έκανα μια παράκαμψη στην Τουρκία και τερμάτισα πρώτος σκόρερ. Μπόρεσα να επιστρέψω μετά στον ΑΠΟΕΛ από την κύρια πόρτα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Θεός με έκανε να μείνω σε αυτές τις χώρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του