Αποκαλυπτικός για τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ ο Ποτέ

Αποκαλυπτικός για το πως προέκυψε η μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ, ο Μίκαελ Ποτέ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα africatopsports, είπε πως αποφάσισε να πάει στην Τουρκία προκειμένου να μπορέσει από την Ομόνοια να μετακινηθεί στον σύλλογο της Λευκωσίας.

«Όταν ήμουν στη Γερμανία είχα την ευκαιρία της Κύπρου για να παίξω στην Ευρώπη. Ανακάλυψα ότι για να παίξεις στην Ευρώπη, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ώρα που ήρθε να με ρωτήσει η Ομόνοια, ο πρώτος μου σύλλογος στην Κύπρο, δεν το ήξερα. Ρώτησα και είδα ότι ήταν σύλλογος που έπαιζε στο Γιουρόπα Λιγκ. Το ερωτεύτηκα και ήθελα να γευτώ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έκανα ένα χρόνο εκεί και είχα την ευκαιρία να πάω στην Τουρκία, όπου όλα πήγαν καλά επίσης. Όταν ήμουν στην Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ που είναι ο αντίπαλος της και έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ με ήθελε. Όμως ήταν δύσκολο να φύγω απευθείας. Είναι σαν να φεύγω από τη Μαρσέιγ για να πάω στην Παρί. Ήταν ο αντίπαλος σύλλογος της Ομόνοιας και χρειάστηκε να περάσω από παρακάμψεις πριν πάω εκεί. Γι’ αυτό πήγα στην Τουρκία, πριν πάω στον ΑΠΟΕΛ που παίζει τακτικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και ήθελα να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση, παρά την ηλικία μου που ήταν ήδη προχωρημένη. Ήμουν σχεδόν στα τριάντα μου. Δόξα τω Θεώ πήγε καλά, έκανα μια παράκαμψη στην Τουρκία και τερμάτισα πρώτος σκόρερ. Μπόρεσα να επιστρέψω μετά στον ΑΠΟΕΛ από την κύρια πόρτα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Θεός με έκανε να μείνω σε αυτές τις χώρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19