«Τι να κάνουμε στο Απόλλων-Πάφος; Να τα κλείσουμε και να πάμε σπίτι μας»

Για την αδειοδότηση του Τσιρείου σταδίου, η οποία λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, και τον αγώνα της 5η αγωνιστικής, Απόλλωνας-Πάφος που είναι ορισμένος για την 1η Οκτωβρίου, μίλησε ο πρόεδρος του ΓΣΟ.

Μιλώντας στον Super Sport FM o Κυριάκος Τσολάκης αναφέρει ότι «από τις 26 Αυγούστου υποβάλαμε τη έκθεση του μηχανικού μας που σύμφωνα με αυτήν δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με το 50% ούτε τίποτα. Το λυπηρό είναι ότι πήραμε απάντηση από την Αρχή Αδειοδότησης ότι υπάρχει πρόβλημα, έχει στείλει και αντίγραφο στην Αρχή ο Απόλλωνας με την έκθεση του μηχανικού μας. Εμείς έχουμε και πιστοποιητικά από άλλους φόρους ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μέχρι το 2023. Ίσως τα προβλήματα να δημιουργήθηκαν από την απόφαση της Κυβέρνησης για αναβάθμιση των κερκίδων. Κάνει έκθεση άλλος και άλλος και η κατάσταση είναι μπερδεμένη. Πριν από 2-3 μέρες μας έστειλαν έκθεση για άλλα έργα κόστους 23 χιλιάδων ευρώ. Εμείς που να βρούμε τα λεφτά. Τους στείλαμε επιστολή και τους ρωτήσαμε εάν θα μας δώσουν την άδεια αν τα κάνουμε αυτά και δεν πήραμε απάντηση».

Για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού Απόλλωνας-Πάφος που είναι ορισμένο για την 1η Οκτωβρίου πρόσθεσε πως «πείτε μας τι θα κάνουμε το Σάββατο που έχει παιχνίδι; Να τα κλείσουμε και να πάμε σπίτι μας. Όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο είναι η ίδια εταιρεία που έχει την ευθύνη της συντήρησης του ΓΣΠ, του Αντώνης Παπαδόπουλος και της ΑΕΚ Αρένα. Κάναμε επανασπορά, σε διάφορους τόπους που είχε αστοχία το χορτάρι και έβαλαν έτοιμο για να κλείσουν τα κενά. Τώρα νομίζω είναι εντάξει, δεν ξέρω να μας πουν οι ίδιοι. Θα φανεί το Σάββατο η κατάσταση του σταδίου εάν θα γίνει το παιχνίδι».    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Το χαμόγελο του Παπουλή, η χειραψία με Λάρκου και το «26» που άφησε
H κίνηση Ενσούε σε ΑΠΟΕΛίστες, το τετ-α-τετ Ουζουνίδη-Σοφρώνη και ο Πετρίδης
Τα λουλούδια στις κυρίες και οι παρουσίες στα boxes του Παπαδόπουλος
Ο σεβασμός των κόουτς, το τσαγανό του Κακουλλή και ο... Νορβηγός Τσε Γκεβάρα
Τα χαμόγελα στο Ηλίας Πούλλος και η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ
Η σέλφι του Τάμαρι και τα πρώτα κλικς του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (pics)
Οι περούκες που ξεχώρισαν στο ντέρμπι του Παπαδόπουλος (pics)
Τα καρναβαλίστικα καπέλα, οι κουβέρτες και τα... πιστόλια της ΑΕΛ
Οι πορωμένοι ΑΠΟΕΛίστες και ο Ντε Βινσέντι με το κινητό στο χέρι (pics)
«Ντύνεται» γαλαζοκίτρινη σιγά-σιγά η Βασιλεία (pics)