Μπεργκ: Είναι καλό να ονειρευόμαστε, τους αρέσει αυτό που βλέπουν

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και τους τρεις βαθμούς, ο Χένινγκ Μπεργκ.  

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός της Πάφου ανέφερε πως «είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, ήμασταν καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μπορούσαμε να είμαστε πιο ακριβείς στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ήταν περισσότερο μάχες, ένταση αλλά ήταν βασικό το να βρισκόμαστε στο κουτί, να βρούμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Αμυντικά είχαμε πλήρη έλεγχο και οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό».

Στη συνέχεια είπε πως «είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Ταβάρες. Δεν ξαφνιάστηκα γιατί τον βλέπω στις προπονήσεις, ήξερα ότι είχε την προοπτική να κάνει τέτοιο παιχνίδι αλλά πέρασε πολύς καιρός να παίξει κι έκανε καλό παιχνίδι, είναι νεαρός, χειρίστηκε καλά την κατάσταση. Κανονικά όταν έχουμε δύο αγώνες τη βδομάδα κάνουμε πολλές αλλαγές. Θα δούμε και με τη Δόξα για το κύπελλο, θα ελέγξουμε το φορτίο των παικτών και να πράξουμε αναλόγως, έχουμε μια πλήρη βδομάδα μπροστά μας, μετά θα έχουμε πιο συνεχόμενα παιχνίδια, εκεί θα δούμε πώς θα το διαχειριστούμε. Το καλό είναι ότι έχουμε περισσότερες επιλογές, τώρα ο Ικόκο και ο Ζουνίνιο ήταν έξω, ο Παλάσιος τα πήγε πολύ καλά, έχει ποιότητα. Δεν είναι εύκολο για αυτόν να μην είναι βασικός επειδή έχει την ποιότητα να είναι βασικός. Συνήθως μένει έξω αλλά όταν παίζει πάει πολύ καλά».

Παράλληλα, ο Χένινγκ Μπεργκ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Πάφου. «Είναι καλό να ονειρευόμαστε, να ονειρεύονται οι φίλαθλοι, δημιουργούνται ευκαιρίες που δεν είχαμε πριν σαν ομάδα. Έχουμε φανταστική ομάδα και φανταστικούς φιλάθλους που είναι κοντά μας από το πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό που βλέπουν από την ομάδα κι εμείς θέλουμε να τους ακούμε στο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε γιατί η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική».

Δειτε Επισης

Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική