Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι

Μπορεί το βλέμμα των οπαδών του Ολυμπιακού να είναι στραμμένο στο Μπέρμιγχαμ και στην πρώτη μάχη της ομάδας τους κόντρα στην Άστον Βίλα, ωστόσο υπάρχει και άλλο ημιτελικός στο Europa Conference League από τον οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος στον τελικό, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν την υπέρβαση και βρεθούν εκεί.

Φιορεντίνα εναντίον Κλαμπ Μπριζ στο «Αρτέμιο Φράνκι» στις 22:00, λοιπόν. Δύο ομάδες με τελείως διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου, με τους «βιόλα» να είναι ένα αρκετά ισχυρό σύνολο που πηγαίνει σε σετ παιχνίδι και οι Βέλγοι να ψάχνουν το άμεσο ποδόσφαιρο και το γρήγορο transition.

Αναμφίβολα, στο ζευγάρι ο ιταλικός σύλλογος μοιάζει το φαβορί. Είναι, λόγω της μεγαλύτερης ποιότητας που διαθέτει, αλλά η Μπριζ είναι ένα τρομερά επικίνδυνο σύνολο που μπορεί να κάνει τη ζημιά αν υποτιμηθεί. Το είδαμε και στον προηγούμενο γύρο όπου απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με δύο νίκες, ενώ η Φιορεντίνα χρειάστηκε την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Βικτόρια Πλζεν.

Η Φιορεντίνα την περασμένη σεζόν ήταν η φιναλίστ της διοργάνωσης, αλλά έχασε στο φινάλε το τρόπαιο από τη Γουέστ Χαμ. Φέτος, στη Serie A είναι στην 8η θέση, αλλά προέρχεται από το εμφατικό 5-1 επί της Σασουόλο, μετρώντας δύο κολλητές νίκες. Είναι σε καλή κατάσταση και αναζητά τη νίκη και το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον τελικό.

Η Κλαμπ Μπριζ από την άλλη μεριά είναι τρομερά φορμαρισμένη, έχει καταφέρει να φέρει… τούμπα τα προγνωστικά και με ρεκόρ 5-1-0 στα Playoffs του βελγικου πρωταθλήματος, βρίσκεται στην κορυφή και θέλει να το κατακτήσει. Προ ημερών μάλιστα κατάφερε να περάσει με 3-0 από την έδρα της Γκενκ, επιβεβαιώνοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα σήμερα στην Ιταλία.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ρεάλ Σοσιεδάvs Βαλένθια 1-0-Φουλ για Ευρώπη η μια, εκτός στόχου η άλλη
Στις 6 Ιουνίου η ψηφοφορία για την πρόταση της Γούλβς για κατάργηση του VAR
Νάπολι και Ατλέτικο προστέθηκαν στην λίστα των ενδιαφερόμενων για τον Γκρίνγουντ
Βαριές καταγγελίες δημοσιογράφου για απειλές από Αλέγκρι-«Θα σου κόψω τα αυτιά και θα σου σπάσω τα μούτρα»
Ανατροπή στην υπόθεση Τούχελ ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για ανανέωση
Κλείδωσε το Champions League με τρομερό Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Βλάχοβιτς έστεψε Κυπελλούχο τη Γιουβέντους
Τρίποντα Ευρώπης για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι
Θέλει τον Μπρούνο Φερνάντες στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο
Θέλει Μανδά η Φιορεντίνα-Το ποσό που τον κοστολογεί η Λάτσιο