Ανίκανος από την κορυφή ως τα νύχια!

Μαρτύριο, κατάντια και φυσιολογικά έντονη γιούχα, είχαμε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Λεωφορου για τους φίλους του Παναθηναϊκού που είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να μένει στη λευκή ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό, πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση.  
 
Οι «πράσινοι» πιστοποίησαν ότι περνούν μεγάλη περίοδο αγωνιστικής κρίσης και η εικόνα τους υπήρξε κυριολεκτικά απογοητευτική, μη έχοντας ούτε μία κλασική ευκαιρία σε ολόκληρο το ματς, μέσα στην έδρα τους και απέναντι σε έναν αντίπαλο που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.
 
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς δίνοντας βάρος στην ανάπτυξή του από τα δύο άκρα, απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Λεβαδειακού που παρατάχθηκε με πέντε στόπερ, πλην όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ναμάσκο σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο.
 
Το πρόβλημα εστιαζόταν κυρίως στον άξονα της μεσαίας γραμμής και την αδυναμία των Ζέκα, Λουντ και Βιγιαφάνιες να παίξουν κάθετα, ενώ από πλευράς Λεβαδειακού η τακτική του συνοχή απέτρεψε εκτός των άλλων και τρανζίσιον καταστάσεις ανασταλτικά.
 
Το τριφύλλι απείλησε για πρώτη φορά στο 5’ με τον Μπουμάλ να πλασάρει άουτ μετά από χαμηλή σέντρα του Μέστο, ενώ στο 7’ ο Βλαχοδήμος έβγαλε μόνο του τον Βιγιαφάνιες στο ύψος του πέναλτι αλλά ο Αργεντινός έπιασε αέρα αντί για σουτ.
 
Στο 26’ ο Λεβαδειακός έχασε καλή ευκαιρία με τον Μάντζιο να ξεφεύγει από δεξιά και να στρώνει τη μπάλα στον Λάτσι στη μικρή περιοχή, αλλά ο τελευταίος δεν βρήκε τη μπάλα, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Παναθηναϊκό, με τον Βιγιαφάνιες να εκτελεί φάουλ στο 45’ αλλά τόσο ο Μπεργκ (αρχικά) όσο και ο Κουτρουμπής αιφνιδιάστηκαν από την πορεία της μπάλας και δεν κατάφεραν να σουτάρουν.
 
Μοιραία το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τον Παναθηναϊκό να έχει μεν τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να απειλήσει με αξιώσεις, δίχως φαντασία και γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι του, γεγονός που προκάλεσε σφυρίγματα από την «πράσινη» εξέδρα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η κάκιστη εικόνα του ματς παρέμεινε αναλλοίωτη και ο Ουζουνίδη στο 58’ άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2, περνώντας στο ματς τον Ρινάλντι ως παρτενέρ του Μπεργκ.
 
Στο 61’ έγινε το πρώτο σουτ προς την εστία στο δεύτερο ημίχρονο, από τον Ζέκα που πέρασε άουτ, ενώ στο 66’ η καρφωτή κεφαλιά του Μπεργκ από κόρνερ του Βιγιαφάνιες έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
 
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, ωστόσο, χάθηκε από τον Λεβαδειακό όταν στο 71’ ο Μέστο έκανε λάθος και ο Μάντζιος βγήκε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο, που απέκρουσε σωτήρια!
 
Στο 73’ ο Βιγιαφάνιες βγήκε τον Ρινάλντι το σουτ του οποίου κόντραρε, ενώ στο 76’ ο Μπεργκ έπιασε γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Ζέκα στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (77’ Ρέις), Μπουμάλ (58’ Ρινάλντι), Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (65’ Χατζηγιοβάννης), Μπεργκ
 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μαχαίρας, Ουόν, Βούρος, Κουλιμπαλί, Μεντί, Λάτσι (70’ Καψάσκης), Καραχάλιος, Καλτσάς, Γιακουμάκης (83 Τόπι), Μάντζιος (92’ Βασιλείου)
 
Πηγή: sdna.gr 
 

Δειτε Επισης

Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)