Σημαντικοί βαθμοί για τον Παναιτωλικό

Ευρισκόμενος σε δυσχερή θέση εξαιτίας της 14ης θέσης στο πρωτάθλημα, ο Παναιτωλικός "καιγόταν" για τους τρεις βαθμούς και τους πήρε, νικώντας 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι Αγρινιώτες ήταν πιο αποφασιστικοί και παθιασμένοι από τους Αρκάδες, αξιοποίησαν μία ευκαιρία παραπάνω και βελτίωσαν τη θέση τους στη βαθμολογική κατάταξη. Φυσικά, ακόμα δεν έχουν πετύχει το παραμικρό και θα χρειαστούν και άλλες νίκες, ώστε να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και να διατηρηθούν στη Superleague.
 
Η ταυτότητα του αγώνα
Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μάρτιν, Κούσας, Ρουσκουγιέδα (72' Κάπελ), Βιγιαφάνες (79' Βασιλούδης), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο (89' Κουτρουμάνος), Μύγας, Ουάρντα.       
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λανθαρότε, Φερνάντες (69' Παπαδόπουλος), Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Φούντας (77' Τσοκάνης), Λούι, Γκοϊάν, Χαμντανί, Ιγκλέσιας (67' Κουρμπέλης), Γιάννου.
Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Γκολ: Ρουσκουγιέδα 53', Παπάζογλου 72' / Γιάννου 63'
Δοκάρι: Βιγιαφάνες 68'
Κίτρινες: Γιάννου 31', Ιγκλέσιας 36', Γκοϊάν 36', Ρουσκουγιέδα 70', Βιαγιαφάνες 74', Κουρμπέλης 75', Γιαννούλης 85', Παπάζογλου 85', Λανθαρότε 94', Ουάρντα 95'
 
Η φάση του αγώνα
Η κεφαλιά του Τάσου Παπάζογλου κατέληξε στα δίχτυα του Μπαντή και "χάρισε" την πολύτιμη νίκη στον Παναιτωλικό. Ο Παπάζογλου ήθελε αυτό το γκολ, όσο το χρειαζόταν και ο Παναιτωλικός και το γεγονός ήρθε στο κατάλληλο timing και για τους δύο. Συγχρόνως, έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης του Παναιτωλικού που σκοράρει εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.
 
Ο διαιτητής
Μέτρια διαιτησία από τον Λαμπρόπουλο. Σε ορισμένες στιγμές έχασε τον έλεγχο του ματς, κατέφυγε στη χρήση πολλών κίτρινων καρτών και δεν διασφάλισε την ομαλή ροή του ματς. Έχασε και ένα οφθαλμοφανές χέρι επιθετικού του Παναιτωλικού στο πρώτο ημίχρονο, που αν κατέληγε στα δίχτυα, θα προκαλούσε πολλές φωνές και διαμαρτυρίες.
 
Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης
Η ανασταλτική λειτουργία του Παναιτωλικού έχει πολλά κενά, αλλά θα είχε ακόμα περισσότερα εάν δεν υπήρχε ο Μάρκος Πάουλο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ ξεχωρίζει στην ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, ανακόπτοντας πολλές επιθέσεις και προωθώντας τη μπάλα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
 
Μας άρεσε
Κάθε παιχνίδι του Παναιτωλικού έχει το χαρακτήρα του "do or die" και η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έχει χαρακτήρα "do", δείχνοντας αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την παραμονή. Παρά τα κενά στην ανασταλτική λειτουργία, τα δομικά προβλήματα και τις ελλείψεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Παναιτωλικός το παλεύει, όπως έδειξε με τον Παναθηναϊκό παρά την ήττα και με τη νίκη εναντίον του Αστέρα.
 
Δεν μας άρεσε
Στο 87' ο Αστέρας έχασε απίστευτη τριπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει... Ο Παπαδόπουλος και ο Γιάννου δεν κατάφεραν εξ' επαφής να νικήσουν τον πεσμένο Κυριακίδη και σε τρίτο χρόνο, ο Μάκος έσωσε με προβολή το σουτ του Τσοκάνη. Ειδικά τα τελειώματα των Παπαδόπουλου και Γιάννου, δεν δικαιολογούνται για την ποιότητα τους.
Πηγή: Sport24.gr  

Δειτε Επισης

Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)