Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Κετσπάγια!

Προ των πυλών της ΑΕΚ είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στην Αθήνα για τελικές επαφές με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα εντός της ημέρας αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport24.gr
Είναι δεδομένο πως στην υπόθεση του προπονητή ισχύει για την ΑΕΚ η λαϊκή ρήση περί αυτού που έχει καεί στον χυλό και φυσά και το γιαούρτι. Γι αυτό και παρόλο που ο Τιμούρ Κετσπάγια πήρε χθες (5/6) το πρώτο αεροπλάνο από την Κύπρο για την Αθήνα, κρατούν χαμηλούς τους τόνους ως προς την οριστική συμφωνία με τον Γεωργιανό τεχνικό.

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως επισήμως η ΑΕΚ, δεν υποδέχθηκε τον πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ χθες στο "Ελ. Βενιζέλος".

Πάντως, είναι γεγονός πως από την στιγμή που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε από χθες (5/6) πάνω του και την απόφαση για τον Κετσπάγια και την υπόθεση, το θέμα έχει προχωρήσει. Συζητήσεις έχουν γίνει ακόμα και αργά το βράδυ χθες, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ.

Όμως τα… σπουδαία θα γίνουν σήμερα (6/6) στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Κετσπάγια θα πάει από το πρωί και ο στόχος είναι οι συζητήσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και το μεσημέρι και να έχει κλείσει η συμφωνία. Σ’ αυτή την περίπτωση και αν δεν προκύψει καμία ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ο Κετσπάγια θα ανακοινωθεί και επισήμως, θα παρουσιαστεί και στη συνέχεια θα φύγει και πάλι για την Κύπρο προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα του για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Άλλωστε χθες, ήρθε μόλις με μια μικρή βαλίτσα.

Βεβαίως υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να τεθούν επί τάπητος σήμερα, όπως το οικονομικό, ο χρόνος διάρκειας του συμβολαίου του, αλλά ακόμα και οι συνεργάτες του Κετσπάγια. Αλλά το πιθανότερο είναι πως το έδαφος για όλα αυτά, έχει ήδη προλειανθεί.  
 
 

Δειτε Επισης

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη