Είπε «όχι» σε 150 εκατ. ευρώ για αστέρι της η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνηθίσει τους οπαδούς της στις μεγάλες αγορές όμως την ίδια ώρα δείχνει να εμπιστεύεται και να επενδύει και στα "δικά της παιδιά", στους γηγενείς, και ο Μάρκο Ασένσιο είναι μία από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Οράσιο Γκαχιόλι, οι "μερένγκες" είχαν δύο εξαιρετικές προτάσεις για τον Ισπανό διεθνή μεσοεπιθετικό από το Νησί, όμως προτίμησαν να πουν "όχι" από τη στιγμή που τον θεωρούν βασικό γρανάζι στη μηχανή του Ζινεντίν Ζιντάν.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε δύο προτάσεις για τον Μάρκο Ασένσιο, ήταν διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 150.000.000 ευρώ όμως ο σύλλογος αρνήθηκε.

Μπορείτε να καταλάβετε πως πρόκειται για δύο αγγλικούς συλλόγους, επειδή εκείνο μπορούν να προσφέρουν τόσο μεγάλα ποσά", δήλωσε ο μάνατζερ του Ασένσιο, με τον παίκτη να κοστίζει στους Μαδριλένους μόλις 3.500.000 ευρώ όταν επέστρεψε το 2016 στο "Μπερναμπέου" μετά από έναν χρόνο δανεικός στην Εσπανιόλ και να έχει τώρα ρήτρα ύψους 700.000.000 ευρώ.

Στην ίδια συνέντευξη, που παραχώρησε στο "Cadena Ser", ο ατζέντης του Ασένσιο ομολόγησε πως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να αποκτήσει τον παίκτη όμως άργησε πολύ και έτσι ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν εκείνος που έσπευσε και τον "έκλεισε".

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ