Ο Φέρντιναντ έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο και έκανε ευτυχισμένο έναν οπαδό της... Λίβερπουλ!

Ο Ρίο Φέρντιναντ συνέδεσε το ποδοσφαιρικό του όνομα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζώντας μεγάλες στιγμές "Ολντ Τράφορντ" και κατακτώντας τίτλους με τους "κόκκινους διαβόλους" και ένας φαν παραδοσιακής αντιπάλου φρόντισε να του... ξυπνήσει αυτή την αγάπη.

Πώς; Την ώρα που βρισκόταν στο "Εμιρέιτς" για να καλύψει για το "BT Sport" το Άρσεναλ-Λίβερπουλ, ένας φίλος της Λίβερπουλ ονόματι Τζο Τζάγκερ, τον πλησίασε στις εξέδρες και τον παρακάλεσε να τον βγάλει φωτογραφία μαζί με το μικρό γιο του, που τον είχε πάρει μαζί στο Λονδίνο για να δουν διά ζώσης τον αγώνα.

Ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ του έκανε το χατίρι, όχι όμως χωρίς "αντάλλαγμα". Πέρα από τη φωτογραφία που έβγαλε κανονικά, πριν επιστρέψει το κινητό στον φίλο της ομάδας του Κλοπ τράβηξε μία selfie όπου υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο ως "δώρο" στους οπαδούς της Λίβερπουλ!

Ο οπαδός όχι μόνο δεν τσαντίστηκε από την κίνηση του Φέρντιναντ αλλά το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του, καθώς ανέβασε τις δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και έκανε το εξής σχόλιο:

"Μόλις κάλεσα τον Ρίο Φέρντιναντ και μου είπε Ok για μία γρήγορη photo με μένα και το γιο μου. Του πέρασα το τηλέφωνό μου και του είπα τι κουμπί να πατήσει. Πόσο χαίρομαι που το ποδοσφαιρικό μίσος εξακολουθεί να υφίσταται σε συγκεκριμένο επίπεδο".

 

 

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ