Μετά τα τρία δάχτυλα, ο Μουρίνιο «κάρφωσε» ξανά τους οπαδούς της Γιουβέντους!

Μπορεί να πέρασαν δύο εβδομάδες από την κόντρα που άνοιξε με τους τιφόζι της Γιουβέντους στο φινάλε του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο "Ολντ Τράφορντ", όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν ξεχνάει αλλά έχει μνήμη ελέφαντα!

Έτσι, στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων στο Τορίνο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, επανήλθε στο... επίμαχο θέμα και εξήγησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα πως η αιτία που τον αποδοκίμαζαν οι Γιουβεντίνοι ακούει στο όνομα Ίντερ!

"Στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί της Γιουβέντους είχαν άσχημη συμπεριφορά και σκέφτηκα πως υπήρχε μόνο ένας λόγος για αυτό. Ο λόγος ήταν το τρεμπλ που πήρα με την Ίντερ (σ.σ. τη σεζόν 2009-2010, με τους "νερατζούρι" να γίνονται η μοναδική ιταλική ομάδα με τρεμπλ)", δήλωσε ο Μουρίνιο, για να προσθέσει αναφορικά με την Γιουβέντους:

"Η σχέση μου με το σύλλογο είναι σωστή, είμαστε φίλοι με τον Αλέγκρι. Η Γιουβέντους είναι μάλιστα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League τη φετινή σεζόν. Ο μοναδικός λόγος για τη συμπεριφορά τους ήταν το πέρασμά μου από την Ιταλία, για αυτό με έβριζαν".

Υπενθυμίζεται πως ο "special one" δεν έμεινε απαθής όταν άκουγε τα υβριστικά συνθήματα εις βάρος του στο φινάλε του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους, καθώς τότε τους είχε "απαντήσει" δείχνοντας τρία δάχτυλα: όσα και οι τίτλοι που πήρε με την Ίντερ το 2010 (Serie A, Coppa Italia, Champions League) στη δεύτερη και τελευταία σεζόν του στους Μιλανέζους πριν πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ