«Πληρωμένη» απάντηση Σάντος για Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείχε από όλους τους αγώνες της εθνικής Πορτογαλίας στο νεοσύστατο Nations League έχοντας εξασφαλίσει άδεια από τον Φερνάντο Σάντος και τον πρόεδρο της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με τους δημοσιογράφους ωστόσο να συνεχίζουν να κάνουν ερωτήσεις για τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους σαν να ήταν κανονικά μέρος του ρόστερ.
 
Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον Φερνάντο Σάντος, με δεδομένο πως οι παίκτες που έπαιξαν σε αυτά τα ματς κατάφεραν να χαρίσουν στην πρωταθλήτρια Ευρώπης το εισιτήριο για το Final-4 του Nations League με ματς να απομένει, και έδειξε τη δυσαρέσκειά του μέσω συνέντευξης Τύπου.
 
«Ουδείς μπορεί να έχει αμφιβολία για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μας υποστηρίζει και βρίσκεται πάντα μαζί μας. Αρκεί να δει κανείς τα ποσταρίσματα που δημοσιεύει πριν και μετά τους αγώνες, όμως θα πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτό.
 
Δεν κάνει καλό στην εθνική μας ομάδα, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να υπογραμμίζουμε τις δικές μας επιτυχίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει του αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Πολωνία.
 
«Δεν υπάρχουν ματς της Πορτογαλίας που να μην παίρνει κανείς στα σοβαρά. Είμαστε μία δυνατή ομάδα που μπορούμε να κοντράρουμε τους καλύτερους. Εάν είμαστε υποψήφιοι να κερδίσουμε το Nations League. Είμαστε η Πορτογαλία και είναι λογικό να είμαστε μεταξύ των πιθανών νικητριών», πρόσθεσε ο Σάντος.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν