«Σκόνταψε» η πρωταθλήτρια Ευρώπης-Διασυρμός της Τσεχίας από Αγγλία

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Πορτογαλίας, με την Ουκρανία στο Ντα Λουζ. Η Αγγλία ισοπέδωσε την Τσεχία στο Γουέμπλεϊ (5-0) ενώ κανένα πρόβλημα δεν είχε η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, εκτός έδρας με την Μολδαβία (4-1).

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, οι «Τρικολόρ» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στην έδρα της φανερά πιο αδύναμης Μολδαβίας και πήραν άνετα τη νίκη με 4-1. Το σκορ άνοξε στο 24ο λεπτό ο Αντουάν Γκριεζμάν με εντυπωσιακό βολ πλανέ. Ο Βαράν τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 και ο Ολιβιέρ Ζιρού στο 36ο λεπτό διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου (3-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, κρατούσε με ευκολία το ευρύ προβάδισμά της και λίγο πριν την συμπλήρωση των 90, ο Κιλιάν Μπαπέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ (4-0). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλώς να βάλουν το γκολ της τιμής με τον Αμπρος στο 89′ για το τελικό 4-1!

Αγγλία-Τσεχία 5-0 

Επίδειξη δύναμης έκανε η Αγγλία κόντρα στην Τσεχία στο Γουέμπλεϊ επικρατώντας με το εμφατικό 5-0. Ο Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ για τα Τρία Λιοντάρια στο 24′, ενώ ο Κέιν έκανε το 2-0 στην εκπνοή του ημιχρόνου από το σημείο του πέναλτι.

Στην επανάληψη και πάλι ο Στέρλινγκ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 68′ έκανε χα-τρικ διαμορφώνοντας το 4-0! Στην εκπνοή οι παραδομένοι Τσέχοι δέχτηκαν και πέμπτο τέρμα με τον Κάλας να πετυχαίνει αυτογκόλ για το τελικό 5-0.

Πορτογαλία-Ουκρανία 0-0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Ίβηρες για να κάμψουν την αντίσταση της Ουκρανίας μέσα στο Ντα Λουζ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν μεν το φαβορί αλλά τελικά έμεινε στο 0-0, αποτέλεσμα που επέτρεψε στο… Λουξεμβούργο να πιάσει κορυφή, μετά την επικράτηση με 2-1 επί της Λιθουανίας.

Η Τουρκία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αλβανίας με το επαγγελματικό 2-0, ενώ με το ίδιο σκορ η Ισλανδία επικράτησε στην Ανδόρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Αγγλία-Τσεχία 5-0
Λουξεμβούργο-Λιθουανία 2-1
Πορτογαλία-Ουκρανία 0-0
Αλβανία-Τουρκία 0-2
Ανδόρα-Ισλανδία 0-2
Μολδαβία-Γαλλία 1-4

 

 

Δειτε Επισης

Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών