Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Kύπελλο Αγγλίας: Τέλος η σαμπάνια στους πανηγυρισμούς

  24/04/2019 17:16
Kύπελλο Αγγλίας: Τέλος η σαμπάνια στους πανηγυρισμούς
Η αγγλική ομοσπονδία απαγόρευσε τη χρήση σαμπάνιας στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του αγγλικού Κυπέλλου - αρχής γενομένης από τον τελικό της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουότφορντ (18/5) - για θρησκευτικούς κυρίως λόγους

Kύπελλο Αγγλίας: Τέλος η σαμπάνια στους πανηγυρισμούς

  24/04/2019 17:16

H Μάντσεστερ Σίτι συγκρούεται με τη Γουότφορντ στο τελικό του "Ουέμπλεϊ" την 18η Μαΐου. Πολίτες και χόρνετς έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, δεν έχουν όμως τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν με σαμπάνια όπως είθισται.

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε ότι απαγορεύει τη χρήση σαμπάνιας, αρχής γενομένης από τη διοργάνωση της τρέχουσα σεζόν. Ποιος είναι όμως ο λόγος; Ο κύριος είναι αμιγώς θρησκευτικός. Στα ρόστερ των ομάδων που φθάνουν στον τελικό υπάρχουν μουσουλμάνοι ποδοσφαιριστές.

Η κατανάλωση αλκοόλ είναι κάτι που δεν επιτρέπεται από τη θρησκεία τους. Επίσης υπάρχουν και παίκτες που είναι ανήλικοι, στους οποίους επίσης δεν επιτρέπεται βάσει αγγλικής νομοθεσίας. Η σαμπάνια θ' αντικατασταθεί από μη αλκοολούχο ποτό για τους παραδοσιακούς πανηγυρισμούς.

 

Πηγή: www.sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας