Η Γιουβέντους προσφέρει τρεις παίκτες στη Γιουνάιτεντ για Πογκμπά

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιθυμεί διακαώς τον Πολ Πογκμπά στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν προτίθεται να του κάνει τη χάρη, αφού του διαμήνυσε πως ήδη έχουν δοθεί πολλά χρήματα για μεταγραφές και είναι δύσκολο να γίνει τέτοια οικονομική υπέρβαση για τον Γάλλο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάπου εκεί, μπαίνει... σφήνα η Γιουβέντους, η οποία με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της θέλει φέτος να ενισχυθεί πάρα πολύ, ώστε να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ιταλία και παράλληλα να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, που είναι και ο μεγάλος της στόχος. Η «Βέκια Σινιόρα», λοιπόν, είναι διατεθειμένη να παλέψει για να φέρει πίσω στο Τορίνο τον Πογκμπά.

Οι αξιώσεις της Γιουνάιτεντ πλησιάζουν τα 180 εκατ. ευρώ, με τη Γιουβέντους να προσφέρει τρεις παίκτες για να αποσπάσει το «ναι» των «κόκκινων διαβόλων». Συγκεκριμένα, ο Σάρι είναι έτοιμος να αποχωριστεί τους Μπλεζ Ματουιντί, Ντόουγκλας Κόστα και Ζοάο Κανσέλο για τον διεθνή Γάλλο μέσο, συν ένα μικρό ποσό.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Ιταλοί ελπίζουν πως θα πείσουν τη Μάντσεστερ να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, καθώς θα της δώσει και τρεις πολύ αξιόλογους παίκτες, αλλά και χρήματα. Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει το θέμα, την στιγμή που ο Πογκμπά έχει αποφασίσει πως δεν θέλει να μείνει άλλο στο «Ολντ Τράφορντ».
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ