Γλίτωσαν το κάζο οι νερατζούρι, κρύο αίμα η Ζενίτ

Με γκολ του Μπαρέλα στο 92' η κακή Ίντερ ισοφάρισε την Σλάβια Πράγας που είχε το προβάδισμα απ' το 63' και την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα του Champions League.

Η αναγγελία της κλήρωσης στον ίδιο όμιλο με Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Ίντερ οδήγησε τους περισσότερους στο συμπέρασμα ότι η Σλάβια Πράγας θα είναι ο... φτωχός συγγενής και συλλέκτης γκολ και highlights των φημισμένων αντιπάλων της.

Παρ' όλα αυτά, αν ήθελαν οι Τσέχοι να στείλουν ένα «μήνυμα» ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι κι ότι η περσινή τους πορεία ως τα προημιτελικά του Europa League μόνο τυχαία δεν είναι, στο Μιλάνο αποφάσισαν να το κάνουν!

Το τελικό 1-1 θα μπορούσε να θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα γι' αυτούς, αν δεν υπερείχαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις δεν ήταν η μοναδική ολιγωρία της εξαιρετικής τους άμυνας, που όμως όλες οι γραμμές κέρδισαν τις εντυπώσεις απέναντι στην προβληματική Ίντερ του Κόντε.

Φρένο στην καλύτερη Λιόν έβαλε η Ζενίτ στο «Groupama». Οι Ρώσοι προηγήθηκαν κόντρα στη ροή, οι καλύτεροι γηπεδούχοι απάντησαν, όμως δεν κατάφεραν να τουμπάρουν και το ματς με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Αφεντικό στο παιχνίδι από νωρίς ήταν η Λιόν. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατασκήνωσαν έξω από την περιοχή του Λούνεφ. Η ομάδα του Σέμακ έδωσε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Το πλάνο που απέδωσε τελικά ήταν αυτό των φιλοξενούμενων, αφού κόντρα στη ροή του ματς άνοιξαν το σκορ (41’) με τον Αζμούν ύστερα από όμορφη ομαδική συνεργασία και γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και κάπως έτσι μπήκαν στα αποδυτήρια με το 0-1 στην τσέπη.

Θυμωμένο ξεκίνημα από την ομάδα του Σιλβίνιο στο δεύτερο 45λεπτο στο «Groupama». Για ακόμη μία φορά η Λιόν στρίμωξε την αντίπαλό της και απάντησε νωρίς-νωρίς με εκτέλεση πέναλτι του Ντεπάι στο 51’. Το ματς από το 1-1 και μετά είχε την ίδια εικόνα: Οι γηπεδούχοι ήταν σταθερά στην επίθεση, ενώ η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης πάλευε για να κρατήσει τον ρυθμό σε χαμηλά επίπεδα. Τα λεπτά κυλούσαν με τη Λιόν να χάνει αρκετές ευκαιρίες και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τη Ζενίτ να φεύγει περισσότερο ικανοποιημένη από το γήπεδο.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Ο Νούνιες έσβησε τις φωτογραφίες με τη Λίβερπουλ και έβαλε φωτιά στις φήμες
Ο Ζιντάν... ξέκοψε κάθε συζήτηση για την Μπάγερν
Φαβορί ο Τούχελ για να διαδεχθεί τον Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο... Έφυγε από τη ζωή ο Σέζαρ Λούις Μενότι
«Πράσινη» φιέστα στη Λισαβόνα-Η Φαμαλικάο υπέταξε την Μπενφίκα και... πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν μετά από έξι χρόνια
Όλα τα ρεκόρ που έσπασε o Mέσι με τη μυθική εμφάνιση κόντρα στους Ρεντ Μπουλς
BINTEO: Ασταμάτητος Ρονάλντο με νέο χατ τρικ κόντρα στον Δώνη και 41 γκολ μέσα στη σεζόν