BINTEO: Και πάλι γκέλα για την Ίντερ

Η Ιντερ έμεινε στο 1-1 με τη Λέτσε, που βρίσκεται εντός υποβιβασμού και δίνει την ευκαιρία στη Γιουβέντους να απομακρυνθεί. Τρεις ισοπαλίες το απόγευμα στο Καμπιονάτο.

To “Βία ντελ Μάρε”, όπου γεννήθηκε και έπαιξε πρώτη του φορά μπάλα, δεν αποδείχτηκε ευεργετικό για τον Αντόνιο Κόντε. Στην εξέδρα, οι οπαδοί της Λέτσε είχαν ένα μεγάλο πανό, με τον οποίο τον... έκραζαν και στον αγωνιστικό χώρο η Ιντερ κόλλησε στο 1-1, την ίδια ισοπαλία δηλαδή που είχε παραχωρήσει και την προηγούμενη αγωνιστική.

Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το πρώτο γκολ του νεαρού αμυντικού, Αλεσάντρο Μπαστόνι (71' κεφαλιά), ο οποίος είχε μπει αλλαγή, ο Μανκόζου (77') ισοφάρισε για τη Λέτσε. Οι Νερατζούρι άφησαν έτσι βαθμούς κόντρα σε ομάδα που βρίσκεται εντός υποβιβασμού και δίνουν την ευκαιρία στη Γιουβέντους να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο στη μάχη του τίτλου.

Λέτσε (Φάμπιο Λιβεράνι): Γκάμπριελ, Ρισπόλι (76' Φάλκο), Ροσετίνι, Λουτσιόνι, Ντονάτι, ΝτελΟρκο, Μανκόζου (83' Μεκαριέλο), Ντεϊόλα, Πετριτσόνε, Μπαμπακάρ, Λαπαντούλα (62' Μάγιερ)

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Γκοδίν (68' Μπαστόνι), Μπιράγκι, Σκρίνιαρ, Μπροζοβιτς (82' Μπόρχα Βαλέρο), Σένσι (82' Αλέξις Σάντσες), Καντρέβα, Μπαρέλα, Λουκάκου Λαουτάρο Μαρτίνες.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ