Η ομάδα του... κορωνοϊού στο «Μπερναμπέου»

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ουχάν, της κινεζικής πόλης που «γέννησε» τον κορωνοϊό, η οποία είναι... εξόριστη στην Ισπανία εδώ και δύο μήνες, θα βρίσκεται στις εξέδρες του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για το Clasico.

Εδώ και περίπου δύο μήνες βιώνει μια πολύ άσχημη κατάσταση, αφού βρίσκεται... εξόριστη στην Ισπανία, μην μπορώντας να επιστρέψει στην βάση της, όπου άρχισε η εξάπλωση του κοροναΐού που πλέον βρίσκεται σε (σχεδόν) όλο τον πλανήτη.

Η ποδοσφαιρική ομάδα Ουχάν Ζαλ, η οποία έγινε γνωστή ως «η ομάδα του κοροναϊού», δεν προβλέπεται να επιστρέψει στην Κίνα μέχρι τα τέλη του μήνα και, μέχρι τότε, τα μέλη της αποστολής δεν θα έχουν δει τους συγγενείς τους. Ένα εξ' αυτών, μάλιστα, έχασε την γιαγιά του λόγω του κοροναϊού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η ισπανική Λίγκα, η οποία έχει μεταξύ των πιο στενών συνεταίρων της την κινεζική, προσκάλεσαν τα περίπου 50 μέλη της Ουχάν Ζαλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το Clasico μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

«Είναι μια ανταμοιβή που δικαιούνται οι παίκτες. Θα είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Προπονούνται κάθε μέρα, αλλά έχοντας το μυαλό και στα σπίτια τους. Γι' αυτό και θα είναι ένα όμορφο διάλειμμα να δουν από κοντά το Clasico. Η συμπεριφορά τους είναι αξιοθαύμαστη» εξήγησε ο προπονητής της Ουχάν Ζαλ, Ισπανός Χοσέ Γονθάλεθ.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει πολλούς ελέγχους και είναι «καθαροί», αν και στην αποστολή προστέθηκαν με καθυστέρηση τρεις παίκτες, οι οποίοι ήταν σε καραντίνα, μέχρι να διαπιστωθεί πως είναι καλά.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ