Η ιστορική κατρακύλα του Μουρίνιο

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Ζοσέ Μουρίνιο συμπλήρωσε έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη – Του γίνεται… συνήθεια ο αποκλεισμός στην φάση των «16» του Champions League.

Η άνευ όρων παράδοση της Τότεναμ στην Λειψία (3-0) και ο αποκλεισμός της περυσινής φιναλίστ του Champions League μόλις στην φάση των «16», συνδυάστηκε και από ένα (αρνητικό) ρεκόρ στα είκοσι χρόνια προπονητικής καριέρας του Ζοσέ Μουρίνιο.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, ο Πορτογάλος συμπλήρωσε έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη (πέντε ήττες, μια ισοπαλία), αφού η Τότεναμ απέτυχε να νικήσει κατά σειρά Λειψία (εκτός έδρας ήττα με 3-0), Μπέρνλι (εντός έδρας ισοπαλία με 1-1), Νόριτς (εντός έδρας ισοπαλία 1-1 και αποκλεισμός στο Κύπελλο), Γουλβς (εντός έδρας ήττα με 3-2), Τσέλσι (εκτός έδρας ήττα με 2-1) και Λειψία (εντός έδρας ήττα με 1-0).

Συν τοις άλλοις, ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League (το 2004 με την Πόρτο και το 2010 με την Ίντερ), δείχνει να χάνει το… μαγικό του άγγιγμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού μετράει τρεις διαδοχικούς αποκλεισμούς στους «16» στις ισάριθμες τελευταίες συμμετοχές του, όλες με αγγλικές ομάδες!

Ο Μουρίνιο, λοιπόν, αποκλείστηκε στην φάση των «16» με την Τσέλσι (2014-15 από την Παρί Σεν Ζερμέν), στη συνέχεια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2017-18, από την Σεβίλλη) και το κακό… τρίτωσε φέτος με την Τότεναμ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ