Ο Μέσι έλειπε, αλλά καθάρισε ο Χακίμι για την Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι μετά την αντίδρασή του να μη δώσει το χέρι στον Ποτσετίνο, έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Η Παρί Σεν Ζερμέν πάντως ξέρει να κερζίζει και χωρίς τον Αργεντίνο σταρ, άλλωστε διαθέτει... dream team! Πάντως, οι Παριζιάνοι για να φτάσουν στη νίκη κόντρα στη Μετς εκτός έδρας (2-1) ίδρωσαν αρκετά και χρειάστηκε η σουτάρα του Χακίμι στο 90'+5'. Ετσι, πέτυχε το 7 στα 7, αφήνοντας τη Μαρσέιγ στο -6! Ο Χακίμι στο 5' άνοιξε το σκορ, με το Νεϊμάρ και τον Μπαπέ να απειλούν στο 20λεπτο, αλλά να μη βρίσκουν ένα δεύτερο γκολ. Μετά το 20' η Μετς ισορρόπησε και ο Κουγιατέ στο 39' πέτυχε το 1-1.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, αλλά στο 45' ο Νάβας έδιωξε εντυπωσιακά. Κακό το β' μέρος, με τη Μετς να αμύνεται εξαιρετικά. Στο 90+1' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπρον. Η Παρί πίεσε ασφυκτικά και στο 90+5' από ασίστ του Νεϊμάρ, ο Χακίμι πέτυχε το 2-1.

Εντυπωσιακή η Ρεν διέλυσε 6-0 την Κλερμόν. Έξι γκολ μπήκαν και στην έδρα της Μονπελιέ, ωστόσο, δεν υπήρξε νικητής, με τη γηπεδούχο να αναδεικνύεται ισόπαλη, 3-3, με την Μπορντό.

Μονακό και Ναντ επικράτησαν με το ίδιο σκορ (3-1) επί των Σεντ Ετιέν και Μπρεστ, ενώ η πρωταθλήτρια Λιλ αν και δυσκολεύτηκε πήρε το «τρίποντο» απέναντι στην Ρεμς με 2-1. Γκέλα για τη Μαρσέιγ, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός με την Ανζέ εκτός έδρας. Αντίθετα, η Μονακό επικράτησε 3-1 της Σεντ Ετιέν και τη βύθισε ακόμα περισσότερο.

Η Λανς γνώρισε την ήττα 1-0 από το Στρασβούργο εντός έδρας κι έχασε την ευκαιρία να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ