Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο άνθρωπος που έφτιαξε την ομάδα του Κλοπ

Παρελθόν από την θέση του αθλητικού διευθυντή της Λίβερπουλ έπειτα από 10 χρόνια θα αποτελέσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Μάικλ Έντουαρντς, ο «εγκέφαλος» που δημιούργησε την ομάδα του Κλοπ.

Τέλος εποχής αναμένεται να σημάνει στη Λίβερπουλ στο τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες, ο Μάικλ Έντουαρντς, ο άνθρωπος που ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για την δημιουργία των Reds του Γιούργκεν Κλοπ, πρόκειται να αποχωρήσει το καλοκαίρι έπειτα από δέκα χρόνια παρουσίας από το σύλλογο του Μέρσεϊσάιντ.

Το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές προήλθε μετά από απόφαση του ίδιου του 41χρονου Άγγλου, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του έπειτα από το εντυπωσιακό έργο που έχει παραγάγει επί μια δεκαετία στους Κόκκινους.

Επί των ημερών του άλλωστε η Λίβερπουλ κατάφερε να επιστρέψει στις αγγλικές και ευρωπαϊκές κορυφές, με κορωνίδα το Champions League του 2019, αλλά και την κατάκτηση της Premier League (2020) ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια.

«Ανέκαθεν είχα στο μυαλό μου ότι μετά από δέκα χρόνια θα φύγω από τον σύλλογο. Λατρεύω που εργάζομαι εδώ, αλλά είμαι μεγάλος φαν της αλλαγής. Νομίζω πως είναι ευεργετική για το άτομο, και στο πλαίσιο της δουλειάς ευεργετική επίσης και για τον εργαζόμενο.

Στη δική μου θητεία αλλάξαμε πολλά πράγματα, αλλά ένα νέο πρόσωπο μπορεί να φέρει μια διαφορετική αντίληψη, νέες ιδέες και να χτίσει πάνω στο έργο που άφησε ο προκάτοχός του» ανέφερε σχετικά ο Έντουαρντς, ο οποίος πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές με τη Λειψία.

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ