Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η Νορβηγία-Δεύτερη θέση για την Τουρκία

Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η ΝορβηγίαΈβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η Νορβηγία! Οι «βίκινγκ» έχασαν τα άχαστα και κόλλησαν στο 0-0 με την προτελευταία Λετονία και πλέον η κατάκτηση της 2ης θέσης δεν είναι στα χέρια τους, αλλά σε αυτά της Τουρκίας η οποία διέλυσε με το εμφατικό 6-0 το Γιβραλτάρ και στην ισοβαθμία υπερτερεί λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Βέβαια, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, όπου η Τουρκία αγωνίζεται στο Μαυροβούνιο και η Νορβηγία φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Ολλανδία.

Ο Ακτούρκογλου μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για την Τουρκία. Το έργο του Γιβραλτάρ έγινε δυσκολότερο από το 23’ και μετά όταν ο Ολιβέρο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Ντερβισόγλου στο 39’ με φανταστικό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ τρία λεπτά αργότερα ξαναχτύπησε και έκανε το 3-0 πηγαίνοντας με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Με φόρα μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Τουρκία, με το Γιβραλτάρ να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις, μη μπορώντας να αντιδράσει. Στο 65’ ο Ντεμιράλ πέτυχε ακόμη ένα γκολ για τους Τούρκους κάνοντας το 4-0. Ο Ντούρσαν στο 81’ έκανε το 5-0, ενώ δεν σταμάτησαν εκεί και ο Μουλντούρ στο 85ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 6-0!

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Νορβηγία ασκούσε φοβερή πίεση στη Λετονία σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορούσε με τίποτα να βρει το γκολ. Στο 80’ ο Ελγιουνουσί άνοιξε το σκορ, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τη Νορβηγία να πέφτει θύμα τεράστιας έκπληξης.

Η 9η αγωνιστική

Τουρκία-Γιβραλτάρ 6-0

(11’ Ακτούρκογλου, 39’, 42’ Ντερβισόγλου, 65’ Ντεμιράλ, 81’ Ντούρσαν, 85’ Μουλντούρ)

Νορβηγία-Λετονία 0-0

Μαυροβούνιο-Ολλανδία (21:45)

Πηγή: sport-fm

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ