Η Παρί παίρνει ψυχολόγο μετά την ήττα από την Ρεάλ (pic)

Ψυχολόγο για να παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές της, λόγω των τραυμάτων που έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός από την Ρεάλ αναμένεται να προσλάβει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάθε χρόνο η Παρί Σεν Ζερμέν ξοδεύει αρκετά χρήματα στην μεταγραφική της ενίσχυση, με τον στόχο της να μην είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League.

Ο άδοξος αποκλεισμός, που είχε στο φετινό Champions League η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας από την Ρεάλ στην φάση των «16» προκάλεσε τραύματα στον σύλλογο, ο οποίος εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο πρόσληψης ψυχολόγου πλήρους απασχόλησης.

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Αντριέν Γκρενιέ, ο οποίος ανέφερε ότι η δουλειά που θα κάνει ο επιστήμονας, που θα προσληφθεί θα έχει να κάνει με διάφορες δραστηριότητες, με στόχο την τόνωση του ομαδικού πνεύματος και την ψυχολογία του συλλόγου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι ο αποκλεισμός της Παρί, από την συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από την Ρεάλ ήταν αρκετός να χαρακτηριστεί ως αποτυχημένη για τους Παριζιάνους η χρονιά, παρά το γεγονός ότι αυτοί κατέκτησαν τον τίτλο στην Γαλλία.

Μάλιστα αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών στα παιχνίδια που ακολούθησαν από τον αποκλεισμό από την «Βασίλισσα», με τον μοναδικό που γλύτωσε από την οργή του κόσμου να είναι ο Μπαπέ, ενώ η ήττα αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές και στην ομάδα καθώς απομακρύνθηκαν οι Ποκετίνο και Λεονάρντο από τις θέσεις του προπονητή και του αθλητικού διευθυντή.

 

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ