Έτρεξε για τους δικούς του μικρούς ήρωες ο Λουκάς Φουρλάς

Για τους δικούς του μικρούς ήρωες, έτρεξε ο Λουκάς Φουρλάς στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ. Πρόκειται για την μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου στην οποία θα λάβουν μέρος 15.000 χιλιάδες δρομείς.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, έλαβε μέρος στο Μαραθώνιο και έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στα δεκάδες άτομα που έτρεξαν για τους μικρούς ήρωες.

Παράλληλα ευχαρίστησε την Υπουργό Μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδου και τον Δήμαρχο Μέσα Γειτονιάς Δώρο Αντωνίου για την παρουσία και τις εισφορές τους, ενώ εδωσε παράλληλα ραντεβού στον μαραθώνιο του 2020.

Το παρόν του στο μαραθώνιο έδωσε και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στο μεταξύ αύριο πραγματοποιείται ο μεγάλος μαραθώνιος της πόλης κατά τον οποίο θα καλυφθεί μια απόσταση 42,195 χιλιομέτρων. 

Η διαδρομή

Ο μαραθώνιος αγώνας ξεκινά από το δυτικό άκρο του πάρκου Molos στη Λεμεσό. Με το πυροβολισμό, οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς τα ανατολικά και θα βγουν από το πάρκο Μόλου, στρίβοντας αριστερά και ακολουθώντας κατεύθυνση.

Προς τη δυτική πλευρά της Λεμεσού, οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς την Παλιά Πόλη της Λεμεσού και στη συνέχεια προς το λιμάνι. Καλύπτοντας τη Δυτική Περιοχή της Πόλης, οι δρομείς θα περάσουν από ένα διάδρομο με αρχαιολογικό μεσογειακό χσαρακτήρα. Στη συνέχεια οι δρομείς θα κατευθυνθούν ξανά στην Ανατολική μεριά με κατεύθυνση την αρχαία πόλη Αμαθούντας.

Ο δρόμος προς την αρχαία πόλη της Αμαθούντας είναι 100% παραθαλάσσιος και οι δρομείς θα τρέξουν κατά μήκος της πιο ανεπτυγμένης περιοχής της πόλης!

Φτάνοντας στην Αρχαία Πόλη Αμαθούντας και αφού τελειώσει ο διάδρομος του όμορφου μεσογειακού σκηνικού, οι δρομείς θα γυρίσουν ξανά προς τη Δύση και θα αρχίσουν την επιστροφή τους στο Πάρκο Μόλου μέχρι τον τερματισμό!

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!