Τεράστια διεθνής επιτυχία για τον ΑΠΟΕΛ

Τεράστια διεθνής επιτυχία για την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ η οποία κατέκτησε το 3ο Nicosia International Water Polo Cup, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν 14-16 Ιουνίου στη Λευκωσία.
 
H ομάδα του Ανδρέα Κυθραιώτη επικράτησε 9-8 στον συγκλονιστικό τελικό της Ουγγρικής KOPE Uvse. Ο αγώνας για την τρίτη θέση, μεταξύ της περσινής κατόχου του τίτλου ASA Tel Aviv και της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας Lokomotiv Nikola Nanov, διακόπηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής.
 
Στους αγώνες των Ομίλων η KOPE Uvse είχε τερματίσει πρώτη κερδίζοντας και τα τρία παιχνίδια, δεύτερος ήταν ο ΑΠΟΕΛ με στενές νίκες επί των Ισραηλινών και των Βούλγαρων και τρίτη η τριταθλήτρια Ισραήλ ASA Tel Aviv.
 
 
Η διοργάνωση έμοιαζε με ένα μικρό LEN Champions League αφού ΑΠΟΕΛ, ASA Tel Aviv και Lokomotiv Nikola Nanov πρωταγωνιστούν στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ η KOPE Uvse αν και αγωνίζεται στη β’ κατηγορία της Ουγγαρίας, εντούτοις είναι εξαιρετική ομάδα αφού προέρχεται από μια χώρα – υπερδύναμη στο άθλημα.
 
Με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε και σε αυτή τη διοργάνωση ο θρύλος της ελληνικής υδατοσφαίρισης Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, σκοράροντας και στον τελικό. Για τους πρωταθλητές τρία γκολ έβαλε στον τελικό ο Δημήτρης Μηλάς και από δύο οι Μπαγλαντζής και Προδρόμου. Σκόραρε επίσης ο Κλεοβούλου.
 
Το τουρνουά διοργάνωσαν η Total Sports Marketing σε συνεργασία με το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ. Τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας και της World Water Polo Referee’s Association, η οποία παρέθεσε σεμινάριο πριν την έναρξη των αγώνων, σχετικά με τους νέους κανονισμούς του σπορ.
 
Κύριος χορηγός ήταν το Υφυπουργείο Τουρισμού και Τηλεοπτικός Συνεργάτης η Cytavision. Επίσημοι υποστηρικτές, προμηθευτές και συνεργάτες ήταν τα εστιατόρια Pizza Hut, το online κατάστημα waterplace.gr, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, το οινοποιείο Μακκάς, το ξενοδοχείο Semeli και το Κοσμικό Κέντρον ΑΝΤΩΝΑΚΗ.
 
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στο www.nicosiawaterpolocup.com και στο  www.facebook.com/NicosiaWaterpoloCup.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Χάρισε ρακέτες σε Κάρι και ΛεΜπρόν και έδειξε την τέχνη του στα τρίποντα ο Τζόκοβιτς
Σε δημοπρασία το δαχτυλίδι του ΝΒΑ του Κόμπι Μπράιαντ που κέρδισε με τους Lakers το 2000
Κερδίζουν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς, 140-129 τους Φοίνιξ Σανς στο Μιλγουόκι- Βίντεο
Έχασε τον τίτλο του Indian Wells από το Νο1 κόσμου η Μαρία Σάκκαρη
ΒΙΝΤΕΟ: Επίδειξη αθλητικού πολιτισμού στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Στον τελικό με τη Σβιόντεκ στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη
Ο Μεντβέντεφ έκλεισε... ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό του Indian Wells
Δείπνο συσπείρωσης από τον Σλούκα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (pic)
Ο Μπράνσον σκόραρε 42 πόντους και οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των Κινγκς
Το δίδυμο Κάρι-Τόμπσον είχε απάντηση στην 40άρα του ΛεΜπρόν και οι Γουόριορς λύγισαν τους Λέικερς