Τα μέτρα για τον κορωνοϊό οδηγούν σε κεκλεισμένων στα πρωταθλήματα Στίβου

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν τα προγραμματισμένα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Στίβου Παίδων-Κορασίδων και Ανδρών-Γυναικών.

Σύμφωνα με την ΚΟΕΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη τα νέα δεδομένα με την πανδημία του κορωνοϊού, τα νέα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας και έχοντας πάντοτε στις προτεραιότητες της την υγεία και ασφάλεια όλων των συμμετασχόντων στους αγώνες, αποφάσισε όπως τα προγραμματισμένα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων  και Ανδρών – Γυναικών, διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.
 
Στο στάδιο θα επιτραπεί  η παρουσία των αθλητών – τριών που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα σύμφωνα με το προκαθορισμένο ωρολόγιο πρόγραμμα, κάθε ημέρα ξεχωριστά, οι προπονητές που θα δηλωθούν από τους Γυμναστικούς Συλλόγους, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ. Σ. της ΚΟΕΑΣ, ειδικά προσκεκλημένοι της Ομοσπονδίας, οι κριτές που έχουν καθορισθεί να στελεχώσουν την αγωνόδικο επιτροπή και το απαραίτητο προσωπικό για τη διεξαγωγή των αγώνων.
 
Όλοι όσοι θα παρευρεθούν στο στάδιο θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με μάσκα περιλαμβανομένων και των αθλητών – τριών. Οι αθλητές θα αφαιρούν τη μάσκα την ώρα της προθέρμανσης και του αγώνα.
 
Σημειώνεται στην ανακοίνωση, πως οι γονείς, οι φίλοι και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των αγώνων μέσα από το live streaming στη σελίδα της ομοσπονδίας στο Facebook και από την ειδική ιστοσελίδα Cyprus.opentrack.run.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Χάρισε ρακέτες σε Κάρι και ΛεΜπρόν και έδειξε την τέχνη του στα τρίποντα ο Τζόκοβιτς
Σε δημοπρασία το δαχτυλίδι του ΝΒΑ του Κόμπι Μπράιαντ που κέρδισε με τους Lakers το 2000
Κερδίζουν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς, 140-129 τους Φοίνιξ Σανς στο Μιλγουόκι- Βίντεο
Έχασε τον τίτλο του Indian Wells από το Νο1 κόσμου η Μαρία Σάκκαρη
ΒΙΝΤΕΟ: Επίδειξη αθλητικού πολιτισμού στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Στον τελικό με τη Σβιόντεκ στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη
Ο Μεντβέντεφ έκλεισε... ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό του Indian Wells
Δείπνο συσπείρωσης από τον Σλούκα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (pic)
Ο Μπράνσον σκόραρε 42 πόντους και οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των Κινγκς
Το δίδυμο Κάρι-Τόμπσον είχε απάντηση στην 40άρα του ΛεΜπρόν και οι Γουόριορς λύγισαν τους Λέικερς