Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Με αυτούς τα έχει ο Σακκάς...

  02/04/2019 14:50
Με αυτούς τα έχει ο Σακκάς...

Με αυτούς τα έχει ο Σακκάς...

  02/04/2019 14:50
Η αγωνιστική παρουσία συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών στην Αλκή τις τελευταίες δύο αγωνιστικές προβληματίζει τον Κώστα Σακκά. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Κύπριου τεχνικού, χθες βράδυ, αμέσως μετά το ματς με την Ανόρθωση η οποία λέει:
 
«Για να μπορεί η Αλκή να διεκδικεί κάτι από τις μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες σε καλή μέρα. Η Αλκή έκανε καλό πρωτάθλημα, μπήκε στα γκρουπ με δύο συνεχόμενες νίκες και κάποια πράγματα μας έφεραν ανάποδα. Πρέπει να δούμε τι φταίει...»

Ο Paparazzo πληροφορήθηκε ότι ο η αναφορά του προπονητή της «Αθάνατης» ότι...«κάποια πράγματα μας έφεραν ανάποδα, πρέπει να δούμε τη φταίει» έχει να κάνει με την απόδοση τεσσάρων ποδοσφαιριστών του, η οποίοι τα δύο τελευταία ματς δεν έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και δεν βοήθησαν την ομαδα.
 
Ο Κώστας Σακκάς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την απόδοση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και είναι αποφασισμένος να λάβει μέτρα, ώστε ν’ αλλάξει το σκηνικό και η ομάδα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Κυπριος τεχνικός δεν αποκλείεται ν’ αφήσει εκτός από τα επόμενα ματς ακόμα και πρωτοκλασάτα ονόματα και να στείλει το μήνυμα ότι στην Αλκή αγωνίζονται αυτοί που πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας