Πρώην παίκτες κυπριακών ομάδων δημιούργησαν «εφιάλτες» στον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να κερδίσει, μένοντας – εντός έδρας - στο ισόπαλο 0-0 με τον Λεβαδειακό, ο οποίος βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (14ος σε σύνολο 16 ομάδων).
 
Στον Λεβαδειακό βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές που θήτευσαν σε κυπριακό πρωτάθλημα και ήταν από τους διακριθέντες στο νέο «εφιάλτη» του Παναθηναϊκού και του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος επίσης πέρασε από την Κύπρο στο παρελθόν.
 
Πρόκειται για τους Βαγγέλη Μάντζιο, Έτβιν Ουόν και Τζάκσον Μεντί, για τους οποίους κάποιες ιστοσελίδες τοποθετούνται στη λίστα με τους κορυφαίους της αναμέτρησης.
 
Μάλιστα, τον πρώην παίκτη των Άρη, ΑΕΛ, Ερμή και Απόλλων, Έτβιν Ουόν, η εφημερίδα Goal τον επέλεξε ως τον MVP της αναμέτρησης. Στην ελληνική εφημερίδα αναφέρεται: «O πανύψηλος στόπερ του Λεβαδειακού από τη Ρουάντα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι χθες στη Λεωφόρο. Έκανε απλή… αναφορά στο φύλλο αγώνος τον Μπεργκ, «καθάρισε» όλες τις σέντρες προς την περιοχή των Βοιωτών και μαζί με τον Κουλιμπαλί προσέφεραν ηρεμία και καθαρό μυαλό στα μετόπισθεν του Λεβαδειακού».
 
Αντίθετα η SportDay αναδεικνύει βασικό τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος το 2010 ήρθε στην Ανόρθωση ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. «Ο πρώην φορ του «τριφυλλίου¨αλώνισε την άμυνα των γηπεδούχων, είχε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα και «έσπαγε» το παιχνίδι του Λεβαδειακού με άνεση στα πλάγια. Αυτό βοήθησε πολύ τους Βοιωτούς να παγώσουν τον ρυθμό και να κερδίσουν χρόνο».
Όσον αφορά στον Τζάκσον Μεντί, ο οποίος στην περσινή σεζόν πέρασε για λίγους μήνες από την Ομόνοια η ιστοσελίδα sdna.gr γράφει: «Ο Βαγγέλης Μάντζιος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, κρατώντας σωστά στη μπάλα και ταλαιπωρώντας σε κάθε ευκαιρία τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού, ενώ απροσπέλαστος έδειχνε ο Μεντί».
 
Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν ο Κάρλος Μιλιάζες (λόγω τιμωρίας) που τη σεζόν 2012-13 έπαιξε στην Ένωση και ο Θεόδωρος Τριποτσέρης ο οποίος τη διετία 2006-08 ήταν στην Ανόρθωση. Μέχρι το 70’ χρησιμοποιήθηκε ο Γκαζίμ Λάτσι που στο πρώτο μισό της σεζόν βρισκόταν στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ζεζίνιο, δανεικός από την Σπόρτινγκ στην ΑΕΛ το 2014, απουσίαζε καθώς ήταν ενσωματωμένος με την Εθνική Γουινέα-Μπισάου στο Κόπα Άφρικα.  

Δειτε Επισης

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη