Τα έστησαν πήραν εκατοντάδες χιλιάδες, πλήρωσαν 50 και θέλουν και δόσεις!

Το θέατρο του παραλόγου με τους στημένους αγώνες στην Κύπρο συνεχίζεται.
 
Ο Αθλητικός Δικαστής εφάρμοσε, ως έπρεπε, την σχετική πρόνοια του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΚΟΠ και επέβαλε πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ σε ΑΕΖ και Καρμιώτισσα. Οι δύο ομάδες, σύμφωνα με τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη, πέραν πάσης αμφιβολίας με βάση το μαρτυρικό υλικό που είχε ενώπιον του διέπραξαν το αδίκημα το αδίκημα της χειραγώγησης και αποκόμισαν οικονομικό όφελος.
 
Για πρώτη φορά τα δικαστικά όργανα του κυπριακού ποδοσφαίρου τιμώρησαν σωματεία για χειραγώγηση αγώνα. «Κάλλιο αργά παρά ποτέ», το νερό φαίνεται πως μπήκε στο αυλάκι και επιβάλλονται ποινές σε όσους ασελγούν εις βάρος της αξιοπιστίας του κυπριακού ποδοσφαίρου.
 
Ας είναι καλά η UEFA που «μυρίστηκε» τη βρωμιά του κυπριακού ποδοσφαίρου και υποχρέωσε την Κυπριακή Ομοσπονδία να επιβάλει Πειθαρχικούς Κανονισμούς για πάταξη του φαινομένου. Οι 50 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο που επιβλήθηκαν στις δύο ομάδες μοιάζουν με ψίχουλα, αν αναλογιστεί κανείς τα κέρδη που αποκόμισαν.
 
 
 
Όποιος ασχολείται, έστω και λίγο, με ποδοσφαιρικά στοιχήματα μπορεί να αντιληφθεί πόσο ψηλή είναι η απόδοση για νίκη μιας ομάδας στο ημίχρονο με πέντε γκολ διαφορά, ποντάρισμα που είχε έντονη δραστηριότητα στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΖ.
 
Οι εκπρόσωποι των σωματείων στον απόηχος της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή δήλωσαν (τι άλλο να έλεγαν) άγνοια και ζήτησαν άκουσον-άκουσον να πληρώσουν το πρόστιμο με δόσεις!
 
Κάποιοι οικονόμησαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ίσως και εκατομμύρια και ζητούν να πληρώσουν με δόσεις τις 50 χιλιάδες ευρώ που τους επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής.
 
Κάτι τέτοιο σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports δεν θα γίνει αποδεκτό από την ΚΟΠ και τα σωματεία υποχρεούνται να πληρώσουν σε διάστημα 30 ημερών. Αίσχος κύριοι της Ομοσπονδίας! Ντροπή σας!
 
Πάτε να καταστρέψετε τα μικρά σωματεία που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη. Δώστε ρε στους ανθρώπους ένα άτοκο δάνειο να ξοφλήσουν...
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία