Οι αντιδράσεις μετά το άκουσμα των ζευγαριών

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκαναν οι εκπρόσωποι των ομάδων μετά την κλήρωση για την προημιτελική φάση (διαβάστε ΕΔΩ τα ζευγάρια)
 
ΑΠΟΕΛ – Βάσος Ηλιάδης: «Είμαστε γνώριμοι αντίπαλοι με την ΑΕΛ τα τελευταία 4-5 χρόνια. Εμείς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη με τα παιχνίδια με την Μπιλμπάο. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, ελπίζω η ομάδα μου να πάρει την πρόκριση».

ΑΕΛ - Θεόδωρος Αντωνίου: «Είναι ένα ζευγάρι δυνατό, εύχομαι ο κόσμος να απολαύσει καλό ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια με εξαίρεση πέρσι που αποκλειστήκαμε νωρίς πάντα βρίσκεται στον δρόμο μας το ΑΠΟΕΛ είτε σε αυτή την φάση, είτε σε τελικό. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και θα τα δώσουμε όλα».
Ομόνοια – Ανδρέας Δημητρίου: «Θα γίνουν δυο πολύ όμορφα παιχνίδια. Η εξέλιξη των αγώνων θα είναι αμφίρροπη όπως και στο πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, είναι σημαντικό για την Ομόνοια».
 
Απόλλωνας – Φανούριος Κωνσταντίνου: «Εμείς παίζουμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από αυτά τα δυο παιχνίδια και ακολούθως να προσπαθήσουμε για να βρεθούμε ξανά  στον τελικό».
 
 

Aνόρθωση - Κυριάκος Γιάγκου: «Το κύπελλο είναι η μόνη διέξοδος για να έχουμε μια διάκριση αντάξια του ονόματος της Ανόρθωσης. Πρώτο εμπόδιο μας είναι η ΑΕΚ. Στόχος μας είναι ο τελικός του κυπέλλου και η κατάκτηση του θεσμού. Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, το μέγεθος της Ανόρθωσης μας επιβάλλει να διεκδικούμε τίτλους. Είμαστε έτοιμοι για όλα».

ΑΕΚ - Κυριάκος Δημητρίου:  «Όπως ήταν αναμενόμενο θα είχαμε μεγάλα παιχνίδια στην προημιτελική φάση. Μας περιμένουν δύο ντέρμπι με την Ανόρθωση για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, αλλά αντιλαμβάνεστε έχουμε πρώτα το παιχνίδι με την ΑΕΛ και όταν θα φτάσει η ώρα για τα παιχνίδια κυπέλλου θα τα δώσουμε όλα».

Ολυμπιακός - Κώστας Σεραφείμ:  «Ξέρουμε ότι ήμασταν η πιο επιθυμητή ομάδα. Στόχος μας δεν είναι το κύπελλο αλλά η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Θέλουμε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας με λίγες πιθανότητες».

Δόξα - Νίκος Κωνσταντίνου: «Η προσοχή μας είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα στα μέτρα της Δόξας και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου