Οι αποχωρήσεις από το συμβούλιο και οι συζητήσεις με την ξένη εταιρεία

Τα νεότερα που προέκυψαν από την Γενική Συνέλευση του σωματείου σχολίασε σε δηλώσεις του στον Super SportFM ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Για τη συνέλευση: «Πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ καλό κλίμα. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μαζί ενωμένοι για να βγάλουμε την ομάδα από τις περιπέτειες. Θα γίνουν αντικαταστάσεις ατόμων που θα αποχωρήσουν από το συμβούλιο. Το διοικητικό συμβούλιο πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Κύλησε πολύ ομαλά. Βγαίνει πιο δυνατή η Νέα Σαλαμίνα μετά τη συνέλευση. Τα μέλη έστειλαν μήνυμα ενότητας» ανέφερε αρχικά.
 
Για τις κινήσεις που θα γίνουν: «Έχουν αποφασιστεί κάποια μέτρα και θα γίνει αναπλήρωση ατόμων για να είναι πιο πολυμελές το συμβούλιο. Κάποια άτομα θα έχουν και συμβουλευτικό ρόλο. Αυτή τη στιγμή κανένας δεν περισσεύει. Θα πρέπει να βγάλουμε τη Νέα Σαλαμίνα από τη δύσκολη θέση»
 
Για το ενδιαφέρον από τη ξένη εταιρεία: «Είναι σε προχωρημένο στάδιο. Η γενική συνέλευση άναψε πράσινο φως για να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις. Υπάρχει πιθανότητα τον επόμενο μήνα να καλέσουμε μια νέα γενική συνέλευση για τη συμφωνία με τη χορηγό εταιρεία. Υπάρχουν λεπτομέρειες όπως οι ασφαλιστικές δικλείδες που είναι σημαντικές».
 
Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Πάντα ένας αγώνας με την Ανόρθωση έχει δύο όψεις. Η μια είναι η συναισθηματική πλευρά του παιχνιδιού. Φέρνει θύμησες στους παλαιότερους. Είναι οι δύο μεγάλες ομάδες της Αμμοχώστου. Δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι που όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Η Νέα Σαλαμίνα είναι συνηθισμένη στα δύσκολα και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου