ΒΙΝΤΕΟ: Γιούρσεβιτς και Μάρκες έκριναν το ντέρμπι και χάρισαν στον Απόλλωνα τη νίκη

Ο Απόλλωνας είναι ο μεγάλος νικητής του λεμεσιανού ντέρμπι, καθώς κέρδισε με 2-0 την ΑΕΛ, σε αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο Άλφαμεγα, για την 5η αγωνιστική.

Με τη νίκη τους οι κυανόλευκοι της Λεμεσού έφθασαν τους εννέα βαθμούς και ανέβηκαν στην 4η θέση, αφήνοντας την ΑΕΛ στους εφτά και στην 7η θέση.

Ο Απόλλωνας ήταν πιο απειλητικός από την ΑΕΛ στα πρώτα στάδια της αναμέτρησης και είχε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 49' η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ανδρέου, ο οποίος έκανε διαγώνιο σουτ, όμως ο Λέουβενμπεργκ μπλόκαρε.

Στο 55' οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Παπαφώτης από κοντά έκανε το πλασέ, όμως ο κίπερ του Απόλλωνα απέκρουσε ξανά.

Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 63' όταν μετά από σέντρα του Νταρίκουα, ο Γιούρσεβιτς με κεφαλιά, από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μούριελ.

Στο 74' ο Απόλλωνας διπλασίασε τα τέρματα του, χάρη στο γκολ του Μάρκες. Από βολέ του Λέουβενμπεργκ, ο Πέδρο Μάρκες έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ και στη συνέχεια νίκησε τον Μούριελ.

Στο 77' η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε δοκάρι, όταν ο Αμπντουραχίμι έκανε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων

Απόλλων (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Πεϊμπέρνς, Εκπολό, Γιούρτσεβιτς, Χ. Κυριάκου (86′ Χουσαΐν), Κολ (79′ Σπόλιαριτς), Τέκιε (57′ Μάρκες), Κοστάκε (79′ Βάργκα), Αμπντουραχίμι, Κρμέντσικ (57′ Βαλμπουενά).

ΑΕΛ (Χρίστος Χαραλάμπους): Μούριελ, Τσούκα, Ντέγοεστ, Μεντόγεβιτς, Ντζάλμα, Σέρνιτς, Μαρς (80′ Μπεραχίνο), Παπαφώτης (65′ Τσέρνιχ), Ανδρέου (71′ Μεντόσα), Μόρσει (80′ Μορς), Χέντι.

Δειτε Επισης

Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη
Ανεβασμένοι και… διψασμένοι για νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ και Άρης
Γκολ ο Σφιντέρσκι, γκολάρα ο Μέσι και η ευκαιρία της χρονιάς από Σουάρες στην γκέλα της Ίντερ Μαϊάμι
Πάτησε Κύπρο ο Γιόβετιτς-Τελειώνει η μεταγραφή του στην Ομόνοια
«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Λήξη συναγερμού με Κέιν-Προλαβαίνει τον αγώνα με την Άστον Βίλα
Το κάστρο της ΑΕΚ στα ντέρμπι κι η δουλειά του Παναθηναϊκού που έμεινε στη μέση
Σήκωσαν το Super Cup οι Απόλλων Ladies-Κέρδισαν με τεσσάρα τη Λευκοθέα Λατσιών
Έριξε ξεγυρισμένη πεντάρα και περιμένει η Μπενφίκα