Με αγγαρεία η Τσέλσι στους «4», ανατροπή και η Τζουγκάρντεν

Μια ιστορική νίκη πέτυχε η Λέγκια Βαρσοβίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η οποία όμως δεν είχε αντίκρυσμα. Οι Πολωνοί νίκησαν 2-1 τους «μπλε», ωστόσο το 0-3 του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για να στείλει την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα στην ημιτελική φάση του Europa Conference League, με συνολικό σκορ 4-2.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, άνοιξε το σκορ στο 10′ με εύστοχο πέναλτι και οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν στο 33′ με τον Κουκουρέγια. Ο Καπουάντι στο 53′ ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης για τη Λέγκια, η οποία πανηγύρισε μαζί με τους χιλιάδες φίλους της που βρέθηκαν στις εξέδρες αυτή τη μεγάλη σε κάθε περίπτωση νίκη, ανεξαρτήτως του ότι δεν συνοδεύτηκε με πρόκριση.

Σπουδαίο «διπλό» και… πάνω στην Τσέλσι η Τζουγκάρντεν

Το ζευγάρι Τσέλσι – Τζουγκάρντεν, είναι ο δεύτερος ημιτελικός του φετινού Conference μετά το Μπέτις – Φιορεντίνα και μάλιστα «βγήκε» μετά από τέσσερις εκτός έδρας νίκες. Οι Αυστριακοί είχαν νικήσει 1-0 στη Σουηδία και η Τζουγκάρντεν επέστρεψε… μεγαλοπρεπώς τη χάρη, φεύγοντας από το Βιένη με το 4-1 στις αποσκευές της. Βεβαίως, πρέπει να τονιστεί ότι έπαιξε σχεδόν όλο το ματς με παίκτη παραπάνω, αφού στο 7′ είχε αποβληθεί ο Σανγκαρέ.

Ο Ντάνιελσον στο 42′ με πέναλτι έκανε το 0-1, η Ραπίντ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Ούνε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 77′ με τον Κοσούγκι. Με το 1-2, το ματς πήγε στην παράταση, όπου οι Σουηδοί έκαναν… πάρτι. Ο Γκούλικσεν πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 93′ και το 105′ ενώ στο 110′ ο Γιάο αποβλήθηκε για τη Ραπίντ που τελείωσε το ματς με 9. Το 1-4 χάρισε στον σύλλογο της Στοκχόλμης την σημαντικότερη στιγμή της ευρωπαϊκής της «ζωής», αφού πανηγύρισε την πρώτη της παρουσία σε ημιτελική φάση διοργάνωσης της UEFA.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Έξαλλος και στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, τα ξαναέβαλε με τον Νούνο Σάντο
Οριστικό deal Μπαρτσελόνα με Φλικ για νέο συμβόλαιο ως το 2027
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κάρλο Αντσελότι
Τρομερή δήλωση από τον Φλικ-«Θέλω να μείνει ο Σέζνι και ας καπνίζει κάποια τσιγάρα»
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Ανατροπή από άλλο πλανήτη-Η Μπαρτσελόνα αγκαλιά με τον τίτλο στο ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ
BINTEO: Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης, τα έψαλλε στον Εσπίριτο Σάντο για τη νέα γκέλα