H αντίδραση της Ανόρθωσης για τις αιχμές Σα Πίντο-«Δεν ισχύει ότι ο Γκαγιέγο απολογήθηκε»

Για όσα σημειώθηκαν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και τις αναφορές του τεχνικού των γαλαζοκιτρίνων, Σα Πίντο, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου στον ΣΠΟΡ FM.

Πώς σας βρίσκει ο απόηχος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Μας βρίσκει να σκεφτόμαστε το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Πέρασε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, μας αδικεί το αποτέλεσμα με την εικόνα που βγάλαμε, όμως δεν αλλάζει κάτι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στο «Αλφαμέγα» και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε πολλές φορές εξηγήσει ποιο ήταν το πλάνο μας το καλοκαίρι, αυτό που ικανοποιεί τους περισσότερους, ουδέτερους και μη, είναι πως αυτά που είπαμε το καλοκαίρι είναι αυτά που βγαίνουν. Ο τρόπος του προπονητή αρέσει στον κόσμο και ναι μας αφήνει ικανοποιημένους η δουλειά που γίνεται, γιατί βγαίνει και στα παιχνίδια καλή εικόνα. Είμαστε η Ανόρθωση και δεν γίνεται οι στόχοι μας να είναι λιγότερο από πρωταγωνιστικοί, από εκεί και πέρα για τα υπόλοιπα μιλάει το γήπεδο».

Για την παρουσία των παλιών ποδοσφαιριστών που έχει βελτιωθεί: «Η εικόνα μιας ομάδας αντανακλάται στη δουλειά του προπονητή είτε έχει να κάνει με παίκτες που ήρθαν είτε με παίκτες που ήταν από πέρσι».

Για τον κόσμο: «Επί της ουσίας είναι ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής, η παρουσία του από το ματς με το ΑΠΟΕΛ φάνηκε από νωρίς ότι τα εισιτήρια δεν θα διαρκούσαν. Θέλουμε να συνεχίσουν έτσι. Αυτό θέλουμε από τον κόσμο, είναι κάτι που σχολιάζουν και οι παίκτες μας και ο προπονητής μας. Τους αρέσει να βλέπουν τον κόσμο ζεστό και δίπλα στην ομάδα».

Για την αποβολή του Γκαγιέγο: «Δεν ήμουν στο σημείο εκεί, θα θέλαμε να κάνουμε μόνο μια αναφορά, όταν προσπαθείς να λες κάτι για να μειώσεις κάποιον άλλο, μειώνεις τον εαυτό σου. Δεν ισχύει ότι ο Γκαγιέγο απολογήθηκε στον Σα Πίντο, το μόνο που έκανε είναι να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τα όσα έγινε. Του είπε ότι λυπάται για την εξέλιξη που πήρε η εν λόγω φάση».

Για τα αγωνιστικά νέα με ΑΕΛ: «Επί της ουσίας επιστρέφει ο Παύλος Κορρέα και θα δούμε τον Αρμπολέδα μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβει».

Για τα εισιτήρια με ΑΕΛ: «Θα γίνει σύσκεψη σήμερα και θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τον τρόπο που θα διατεθούν».

Για τους Σαμπό και Κίκο: «Αν δεν προκύψει κάτι μέχρι τις 30 του μήνα θα παραμείνουν στην ομάδα και θα αποφασίσει ο προπονητής».

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική