Σαρφό: Νιώθω περήφανος κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ

Ανάρτηση του Σαρφό για την βράβευση του πριν από το παιχνίδι με την Ομόνοια, καθώς ο ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τις 100 εμφανίσεις με τον ΑΠΟΕΛ.

Στην ανάρτηση του ο ποδοσφαιριστής, σημειώνει πως «θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο γι’ αυτό το ξεχωριστό βραβείο και που με εμπιστεύτηκε σε αυτούς τους 100 αγώνες. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι μέχρι τώρα και νιώθω περήφανος κάθε φορά που φοράω αυτή τη φανέλα».

Στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και σε όλους στο σύλλογο – σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και που με βοηθήσατε να εξελιχθώ, σημειώνει.

Και για τους θαυμαστές – η ενέργεια και η αγάπη σας σημαίνουν τα πάντα. Ήσασταν μαζί μας σε όλο αυτό, και είμαι πραγματικά ευγνώμων, ανέφερε.

Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό που ακολουθεί και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για αυτό το σήμα, επεσήμανε στην ανάρτηση του.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»