Κορυφώνεται η αγωνία για Σα Πίντο στον ΑΠΟΕΛ-Η απόφαση Βρυωνίδη κρίνει το μέλλον του

Η πεντάρα και οι τρεις βαθμοί του ΑΠΟΕΛ επί του Εθνικού Άχνας έφεραν ικανοποίηση και χαμόγελα στον Αρχάγγελο, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν για πρώτη φορά δύο συναπτές νίκες στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως μπορούν να παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο.

Με αυτά τα δεδομένα, υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν όλα φυσιολογικά και δεν θα υπήρχε προβληματισμός στην ομάδα, εάν δεν εκκρεμούσε η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Το βράδυ της Τετάρτης θα γνωστοποιηθεί από την ΚΟΠ η ποινή του Αθλητικού Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, στον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης Ανόρθωση–ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων είναι αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες, καθώς σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από την έκθεση του παρατηρητή, κατηγορείται για κτύπημα στον βοηθό προπονητή της Ανόρθωσης, Γιάννη Οκκά και σπρώξιμο του τέταρτου διαιτητή, κατηγορίες που αναμφίβολα δείχνουν ότι η τιμωρία θα είναι πολύ μεγάλη.

Η ποινή στον 50χρονο τεχνικό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα, αφού μπορεί να κρίνει και την παρουσία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Η απουσία του από το τιμόνι της ομάδας, αφορά δύο αγωνιστικές, η μια με Εθνικό και η άλλη με Οθέλλο. Στο ενδεχόμενο να επιβληθεί επιπλέον ποινή στον Σα Πίντο, τότε το μέλλον του στον Αρχάγγελο θα είναι αβέβαιο με την διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων να είναι σε εγρήγορση.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο Σα Πίντο και μετά τον αγώνα αλλά και μετά το ντέρμπι με την Πάφο υποστήριξε πως δεν φέρει ευθύνη και δεν έκανε κάτι.

Μπορεί οι νίκες κόντρα σε Πάφο και Εθνικό Άχνας να έφεραν ηρεμία στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων, ωστόσο ο Σα Πίντο κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και αναμένει την απόφαση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Δειτε Επισης

Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του
Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της
Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ