«Όταν δεν ξεκινάς καλά το παιχνίδι, χρειάζεται να βρεις λύσεις και να μη ψάχνεις δικαιολογίες»

«Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς, παίξαμε ενάντια σε πολύ καλά στρωμένη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες που είναι τοπ ομάδα του πρωταθλήματος. Όταν δεν ξεκινάς καλά το παιχνίδι χρειάζεται να βρεις λύσεις μέσα στο γήπεδο, να διαβάσεις τον αντίπαλο και να μην ψάχνεις δικαιολογίες εμείς αυτό κάναμε. Δεν γίνεται πάντα να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο κα να παίρνεις νίκες, μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες μου που απόψε πήραμε το ζητούμενο», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, μετά το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στην Πάφο.

Για τις αλλαγές του προπονητή και το γεγονός πως το γκολ ήρθε από παίκτη που ήρθε από τον πάγκο είπε ότι, «το γεγονός ότι δεν έπαιξαν στην αρχική εντεκάδα πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν βασικοί σήμερα, δείχνει την ποιότητά μας. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ ποδοσφαιριστές που δίνουν κάτι διαφορετικό. Είναι όλοι ποιοτικοί, ο Φαράζ ήρθε από τον πάγκο σκόραρε, το ίδιο έκανε και ο Σάντος με τη Νέα Σαλαμίνα. Για αυτό υπάρχουν οι αλλαγές, το βλέπουμε σε μεγάλα παιχνίδια όπως στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Σε ερώτηση για το εάν θα γίνουν μεταγραφές είπε ότι, «θα κάνουμε μεταγραφές μόνο όταν πιστεύουμε ότι είναι 100% αναγκαίο, συζητάμε και αναλύουμε καθημερινά με το επιτελείο και τον Τσάβι. Τους εμπιστεύομαι όλους 100%, δεν θέλουμε να χαλάσουμε τις ισορροπίες».

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»