Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τζο Τόμπσον

Η Ροτσντέιλ ανακοίνωσε σήμερα (18/4) τον θάνατο του Τζο Τόμπσον, πρώην μέσου της ομάδας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, ο Τόμπσον πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Είχε διαγνωστεί για τρίτη φορά με λέμφωμα τέταρτου σταδίου τον Απρίλιο του 2023, πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Τόμπσον είχε ξεπεράσει την ασθένεια δύο φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ωστόσο αυτή τη φορά η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη, καθώς ο καρκίνος είχε επεκταθεί και στους πνεύμονες.

«Γνωρίζαμε αρχικά τον Τζο κυρίως ως ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά σύντομα θα λατρεύαμε την αγαπημένη, μολυσματική προσωπικότητά του. Αντιμετώπισε κάθε μάχη κατά μέτωπο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Το ταξίδι του και το αδάμαστο πνεύμα του αποτέλεσαν έμπνευση για όλους όσους έχουν συγκινηθεί από την ιστορία του. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Τζο σε αυτήν την απίστευτα θλιβερή στιγμή» ανέφερε ο σύλλογος.

Ο Τόμπσον ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου εντάχθηκε σε ηλικία μόλις εννέα ετών. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε με τις φανέλες των Ροτσντέιλ, Τρανμίρ και Καρλάιλ, αφήνοντας το στίγμα του στις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ένας άνθρωπος που αποτύπωσε τις αξίες του συλλόγου μας. Μια ζεστή προσωπικότητα που είχε βαθιά σχέση με τον σύλλογό μας από νεαρή ηλικία, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Τζο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στα ραντάρ του Άγιαξ ο Κοτάρσκι
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Αντσελότι
BINTEO: Ο Μέσι αποκάλυψε το αγαπημένο γκολ της καριέρας του
Η Ρεάλ θέλει να κλείσει το next big thing της Αργεντινής
Μπλαουγκράνα έως το 2028 ο Ραφίνια
Προχωρημένες οι επαφές της Λεβερκούζεν με τον Τεν Χαχ
Το μήνυμα του Ρονάλντο στον Μόντριτς-«Τιμή μου που μοιραστήκαμε τόσες στιγμές στη Ρεάλ»
Αυτό το σκουντέτο θα το ράψει η Νάπολι ή η Ίντερ;
Η Μπάγερν πουλάει τον winger Σαραγόσα, που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, ζητώντας 18 εκατ. ευρώ
Σκάνδαλο στην Ισπανία-Παίκτης της Σεβίλλης κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό