Το πλάνο του ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος για το διπλό και το ερωτηματικό στην άμυνα

Να μπει με το δεξί στα πλέι οφ επιθυμεί ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γνωρίζουν πως η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, ωστόσο o σύλλογος της Λευκωσίας έχει ως όπλο τη διαφορά από τον δεύτερο Άρη αλλά και την ανεβασμένη τους ψυχολογία.

Το σύνολο του Σα Πίντο επιβάλλεται να είναι συγκεντρωμένο και να βρεθεί σε καλή μέρα, ώστε να φύγει από τη Λάρνακα με το διπλό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Σα Πίντο, η μόνη απουσία για τον αγώνα της Κυριακής είναι ο τραυματίας Κρέσπο.

Με αυτά τα δεδομένα, το δίδυμο μπροστά από τον Μπέλετς αναμένεται να αποτελέσουν οι Πέτροβιτς και Ντβάλι. Στα δύο άκρα της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Τσεπάκ, κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Σούσιτς ή Γέφτε θα μείνουν στον πάγκο.

Στα φτερά τη επίθεσης θα βρίσκονται οι Ντονγκαλά και Μαρκίνιος και στην επίθεση ο Κβιλιτάια.

Δειτε Επισης

Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση
Σαρφό: Νιώθω περήφανος κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ
Βολές ΠΑΣΠ για τις μεταγραφές παιδιών-«Σκανδαλώδης και απαράδεκτη απόφαση»
Ζωηρό ενδιαφέρον του Άρη για τον Γαλανόπουλο-Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ και η πίεση του Ουζουνίδη
Έρευνα Επιτροπής Δεοντολογίας για το Καρμιώτισσα-Ανόρθωση και το Ομόνοια 29ης-ΑΕΛ
Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα
Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης για τον επενδυτή-«Τα κλικς δεν αξίζουν περισσότερο από την αγωνία του κόσμου μας»
Ορίστηκε το πρόγραμμα της 7ης και 8ης αγωνιστικής της β φάσης του πρωταθλήματος