Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»

Στο αίτημα της Πάφου για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου, κόντρα στην Ομόνοια, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε πως, «ίναι απόλυτα λογικό. Κάθε ομάδα στη θέση μας το ίδιο θα έκανε. Υπάρχει αυτό το θέμα με την προκήρυξη που έχει προαποφασιστεί το γήπεδο χωρίς να γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα παίξουν στον τελικό κι αν για κάποια θα είναι η φυσική της έδρα. Εμείς κάναμε το λογικό, γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα για να δούμε αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος».

Παράλληλα ανέφερε πως, «φτάσαμε αρκετά κοντά στον τελικό και άλλες φορές. Είναι σημαντικές εμπειρίες γιατί μόνο έτσι χτίζεις χαρακτήρα. Σίγουρα ο μεγάλος στόχος είναι και η έξοδος στην Ευρώπη που θα μας δώσει επιπλέον εφόδια κι εμπειρίες για το μέλλον».

Για τα εισιτήρια είπε ότι, «είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτά. Οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε τον ίδιο αριθμό σε έναν τελικό. Υπάρχει περισσότερος ενθουσιασμός και πιστεύω θα είμαστε κοντά στο νούμερο εισιτηρίων που θα πάρουμε. Θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα».

Για το παιχνίδι με τον Άρη ανέφερε ότι, «είναι πολύ σημαντικό στο κυνήγι της 4ης θέσης. Δεν ξεγελιόμαστε από τα τελευταία αποτελέσματα του Άρη. Παίζουμε και στην έδρα του και πάμε με σοβαρότητα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Είναι σημαντικό να κάνουμε τη δουλειά μας και από εκεί και πέρα μακάρι να έρθουν όλα ευνοϊκά για εμάς. Εκτός θα είναι οι Ικόκο και Μελούσο. Ο δεύτερος ίσως να προλάβει το ματς κυπέλλου. Ο Ρους που έχει συμπληρώσει κάρτες θα αγωνιστεί με τον Άρη και θα χάσει το παιχνίδι με την Ομόνοια».

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ