Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ

Η ήττα στο ντέρμπι με την Έβερτον φρέναρε για τα καλά τα όνειρα της Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League, με τους Ρεντς πλέον έχουν ανάψει στο φουλ τις μηχανές για την προετοιμασία της επόμενης ημέρας τους.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής, Μάικλ Έντουαρντς, είναι ο άνθρωπος που θα βρει τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά θα κληθεί να πάρει και γενναίες αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν στο τέλος της σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που δεν είναι σίγουρος για την επόμενη σεζόν είναι ο Ντάργουιν Νούνιες, το μέλλον του οποίου δείχνει, σύμφωνα με την Telegraph, αβέβαιο στη νέα Λίβερπουλ. Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη μεταγραφή του αντί 85 εκατομμυρίων ευρώ, Ουρουγουανός έχει προβληματίσει με τη μη αποτελεσματικότητά του και την πληθώρα χαμένων ευκαιριών του, παρά τη φετινή του βελτίωση.

«Όταν ο Κλοπ αποχωρήσει το καλοκαίρι, ο Νούνιες θα χάσει τον μεγαλύτερό του σύμμαχο στην ομάδα. Ο Μάικλ Έντουαρντς και ο Ρίτσαρντ Χιούζ θα εξετάσουν ψυχρά τη συνεισφορά του Ουρουγουανού. Θα κληθούν να αποφασίσουν αν ο Νούνιες είναι όντως ένα διαμάντι που θέλει γυάλισμα ή αν θα βγει στο σφυρί για τη χρηματοδότηση ενός έτοιμου, τέλειου αντικαταστάτη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Telegraph.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, προβληματισμός υπάρχει και για την εικόνα του Μοχάμεντ Σαλάχ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2025. Μένει να φανεί αν ο Αιγύπτιος θα πωληθεί, πάντως μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής από ότι ο Νούνιες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός πήγε στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 92 συμμετοχές με απολογισμό, 33 γκολ και 17 ασίστ.

Πηγή: to10

Δειτε Επισης

Ο Νούνιες έσβησε τις φωτογραφίες με τη Λίβερπουλ και έβαλε φωτιά στις φήμες
Ο Ζιντάν... ξέκοψε κάθε συζήτηση για την Μπάγερν
Φαβορί ο Τούχελ για να διαδεχθεί τον Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο... Έφυγε από τη ζωή ο Σέζαρ Λούις Μενότι
«Πράσινη» φιέστα στη Λισαβόνα-Η Φαμαλικάο υπέταξε την Μπενφίκα και... πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν μετά από έξι χρόνια
Όλα τα ρεκόρ που έσπασε o Mέσι με τη μυθική εμφάνιση κόντρα στους Ρεντ Μπουλς
BINTEO: Ασταμάτητος Ρονάλντο με νέο χατ τρικ κόντρα στον Δώνη και 41 γκολ μέσα στη σεζόν